Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Lempeä lehtikaalipirtelö

Josko tähän väliin vähän pikaista pirtelöä purkkiin! Vihreänä tällä kertaa. Koska vihreää ei voi koskaan syödä liikaa. Paitsi ehkä vihreitä kuulia… jouluna.

Pääosassa tällä kertaa lehtikaali, joka on saanut osakseen niin ylenpalttista hehkutusta kuin kovaa kritiikkiäkin. Jos kritiikki pelottaa, niin kannattaa valita luomua. Pätee myös muiden kasvisten ja hedelmien valintaan.

Periaatteessa on kahdenlaisia pirtelöitä, herkku- ja hyötypirtelöitä. Ja sitten ne kaikki variaatiot näiden kahden väliltä ;). Itse luokittelen esim. omenapiirakkapirtelön herkkupirtelöihin, kun taas tämä lempeä lehtikaalipirtelö sujahtaa jo mukavasti enemmän hyötypirtelöiden kategoriaan. Hyötypirtelöissä pääosassa ovat ravinteikkaat raaka-aineet, herkkupirtelöissä edetään maku edellä.

Tämä lempeä lehtikaalipirtelö sopii mainiosti vielä viherpirtelöiden makuun totuttelevalle. Jos juotava lehtikaali kauhistuttaa, niin aina sitä voi laittaa alkuun sekaan vähän vähemmän. Ei viherpirtelön tarvitse aina olla kamalaa hoocee -kamaa.

Mutta mikä tekee juuri tästä viherpirtelöstä lempeän? Kivan kermainen koostumus sekä miedohko ja makeahko maku, joita voi aina korostaa omien mieltymysten mukaan lisäämällä tai vähentämällä perusreseptin ainesosia.

Lataa lempeän lehtikaalipirtelön ohje alla olevasta linkistä ja maista, meneekö se sun makunystyröiden luokittelussa hyöty- vai herkkupirtelöiden puolelle! Jos reseptisivu ei aukea, niin käy ensin lunastamassa uuden TehoPaleo -reseptivihkosen ennakkolukuoikeus Paleokaupasta =)

Lempeä lehtikaalipirtelö | TehoPaleo -reseptit 2/15

Lempeän vihreitä pirtelöpausseja Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.