Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Lempeä lehtikaalipirtelö

Josko tähän väliin vähän pikaista pirtelöä purkkiin! Vihreänä tällä kertaa. Koska vihreää ei voi koskaan syödä liikaa. Paitsi ehkä vihreitä kuulia… jouluna.

Pääosassa tällä kertaa lehtikaali, joka on saanut osakseen niin ylenpalttista hehkutusta kuin kovaa kritiikkiäkin. Jos kritiikki pelottaa, niin kannattaa valita luomua. Pätee myös muiden kasvisten ja hedelmien valintaan.

Periaatteessa on kahdenlaisia pirtelöitä, herkku- ja hyötypirtelöitä. Ja sitten ne kaikki variaatiot näiden kahden väliltä.

Itse luokittelen esim. omenapiirakkapirtelön herkkupirtelöihin, kun taas tämä lempeä lehtikaalipirtelö sujahtaa jo mukavasti enemmän hyötypirtelöiden kategoriaan.

Hyötypirtelöissä pääosassa ovat ravinteikkaat raaka-aineet, herkkupirtelöissä edetään maku edellä.

Tämä lempeä lehtikaalipirtelö sopii mainiosti vielä viherpirtelöiden makuun totuttelevalle. Jos juotava lehtikaali kauhistuttaa, niin aina sitä voi laittaa alkuun sekaan vähän vähemmän. Ei viherpirtelön tarvitse aina olla kamalaa hoocee -kamaa.

Mutta mikä tekee juuri tästä viherpirtelöstä lempeän? Kivan kermainen koostumus sekä miedohko ja makeahko maku, joita voi aina korostaa omien mieltymysten mukaan lisäämällä tai vähentämällä perusreseptin ainesosia.

LEMPEÄ LEHTIKAALIPIRTELÖ

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Lempeän vihreitä pirtelöpausseja Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.