
Jauhelihapihvit! Arjen ruokarealismia raadollisimmillaan. Mutta toimii. Jauheliha toimii aina. Helpoimmillaan pikaisesti pannulla paistettuna ja kasviksilla höystettynä, esim. kyssäpannun tai paleopyttiksen muodossa.
Jos aikaa ja viitseliäisyyttä löytyy hivenen enemmän, niin jauhelihan pyörittää aika pikaisesti myös pulliksi. Tai pihveiksi.
Ja jos vielä ihan vähäsen panostaa, niin lopputuloksena on tavallista maukkaammat jauhelihapihvit.

Tällä kertaa hain arjen peruspihveihin inspistä syksystä. Lopputulemana mitäs muutakaan kuin nämä syksyn maukkaat jauhelihapihvit, joiden nauttimiseen vaihtelua toivat erilaiset, helpot ja nopeat kasvislisukkeet.
Aloitin aika klassisesta paleokattauksesta eli pihvien kylkeen vain pikaisesti tuoresalaattia salaatinlehdistä, tomaatista ja kurkusta. Päälle pari lusikallista majoneesia ja piristykseksi vielä tujaus sriracha -kastiketta.

Seuraavana päivänä monipuolistin hieman kasvistarjontaa ja kokosin pihvin ympärille salaatinlehtiin kääräistyn paleoburgerin.
Tomaatin ja kurkun lisäksi mukana myös keltainen paprika ja avokado. Ja tietysti myös majoneesi, koska burgeri ei ole burgeri ilman majoneesia.
Loppusilaus jälleen sriracha -kastikkeesta, joka on Paleokeittiön uusi ketsuppi.

Viimeiset jauhelihapihvit tuhosin kera eksoottisemman coleslaw`n. Toimi vallan mukavasti, kun lautaselle kasasi vähän isomman keon aasialaisesta keittiöstä muistuttavaa, värikkäämpää ja tulisempaa kaaliraastesalaattia.
Harmi, ettei coleslaw ollut vielä valmiina burgereita kootessa. Olisi ollut aika loistava lisä burgereiden väliin. Tai viereen.

SYKSYN MAUKKAAT JAUHELIHAPIHVIT
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.
Maukkaita paleopihvejä Sinunkin syksyysi!
