Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Pähkinätön, Pirtelöt, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Pehmeä omenapiirakkapirtelö

Ihana, aurinkoinen lauantai! Joten pidetään puheet lyhyinä ja lähdetään nauttimaan kauniista syyssäästä. Nyt kun sitä vielä piisaa.

Tänään pistetään omenat piirakkapirtelöksi, mutta ennen sitä vielä yksi kiva juttu. Paleokeittiön facebookissa on nimittäin vielä noin vuorokauden verran meneillään arvonta, jossa voit voittaa Thomas Rode Andersenin uuden Functional training -kirjan! Tsekkaas seuraava fb-postaus ja käy kertomassa oma mielenkiinnon kohteesi, niin olet mukana huippukirjan arvonnassa :)

Sitten ajankohtaiseen aiheeseen, nimittäin omenoihin. Kaikkien kaalien ohella myös omena-aika on omimmillaan juuri nyt! Tässä onkin tuloillaan useampikin eri tavoin omppuja hyödyntävä resepti, mutta helpoimmasta on aina hyvä aloittaa.

Syksyllä alkaa mieli kummasti halajamaan omenaista piirakkaa. Aina ei ehdi, jaksa tai viitsi vääntää aitoa, perinteisempää mallia, mutta onneksi omenapiirakan makuun pääsee myös hyvin helposti ja todella pikaisesti. Jos vaan juotava malli kansalle kelpaa. Emännälle on kelvannut piirakan korvikkeeksi oikein hyvin =D

Pirtelöt on hyviä! Maukkaita, monipuolisia ja helppo tapa tankata kerralla isompikin satsi ravinteita. Pirtelöä voi taikoa melkeinpä mistä vaan ja se sopii moneen tilanteeseen; aamuun ja iltaan, välipalaksi, evääksi, hyväksi herkuksi ja jopa päivän pääateriaksi.

Tämä maistuva ja makeahko omenapiirakkapirtelö putoaa mulla kaiketi sinne terveellisten herkkupirtelöiden kategoriaan. Vaikka pirtelö maistuu makealta, niin siinä ei ole käytetty lainkaan prosessoituja makeuttajia. Ei edes niitä paleoystävällisiä. Voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että tämä piirakka on täysin luonnollisesti makeutettu ja maku tulee puhtaasti luonnosta!

Joko sinä olet kokeillut laittaa omenapiirakkaa lasiin? Jos et, niin pitäiskö pistää pientä herkkua tulemaan näin viikonlopun kunniaksi? ;)

Jos olet jo lunastanut TehoPaleo -reseptien ennakkopaketin, niin lataa ohje alla olevasta linkistä. Jos et, niin hopihopi edullisille ostoksille Paleokauppaan! Huom. TehoPaleo -reseptit ovat sähköisesti toimitettavia tuotteita, joten valitse verkkokaupassa toimitustavaksi ”SÄHKÖPOSTI”, kiitos!

Pehmeä omenapiirakkapirtelö | TehoPaleo -reseptit 2/15

Ja hei te, kaikki ennakkoreseptien tilaajat! Reseptit löytyvät nyt myös kätevästi Paleokeittiön pinterestistä, joten pistäkääs TÄMÄ taulu seurantaan ;)

Herkullista paleosyksyä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.