Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Mausteinen kukkakaalisosekeitto

Hola! Pitkästä aikaa pientä postausta. Feels good! To be back in business. Olen sairastanut nyt kuukauden verran taudin toisensa perään ja vaikka terveydentila alkaa taas olla parempaan päin, niin voimat ovat vielä vähän hukassa. Mutta pikkuhiljaa itseään kuunnellen ja kunnioittaen tässä palaillaan jälleen arkirutiinien pariin. Mausteisesta kukkakaalisosekeitosta on hyvä aloittaa. Siis jatkaa ;)

Tai aloitetaanpa siitä, että uusi TehoPaleo -reseptivihkonen on työn alla ja valmistuu sitten kun valmistuu. Sen valmistumista ei kuitenkaan tarvitse jäädä odottelemaan, sillä sinulla on mahdollisuus saada reseptit eteesi lunastamalla Paleokaupasta reseptit jo ennakkoon sitä mukaan kun emäntä niitä täällä tehtailee. Jos olet kiinnostunut näistä täyspaleoliittisista syys- ja talvikauden herkuista JUST NYT, niin kannattaa kurkata Paleokauppaan ja tutustua aiheeseen tarkemmin.

Eikä haittaa, vaikka paleo sinänsä tai puhtaimmillaan ei olisi sun juttu. Reseptit ovat viljattomia, maidottomia, sokerittomia ja palkokasvittomia, joten ne sopivat mainiosti myös monen muun erityisruokavaliota seuraavan ruokapöytään. Monet ohjeista käyvät pienellä viilauksella myös kasvisruokavaliota noudattavalle, esim. tämä tämän postauksen soppa.

Samaan hengenvetoon muistuttaisin vielä, että jos toiminnallinen harjoittelu ja paleoruokavalio ruokaohjeineen kiinnostaa, niin tanskalaisen paleogurun ja Suomessakin suositun Paleokeittokirjan kirjoittajan Thomas Rode Andersenin Functional Training -kirjan saa Paleokaupasta vielä kuun loppuun saakka edulliseen kamppishintaan. Sen jälkeen ei enää saa, joten toimi. NYT.

No sitten tähän maukkaaseen ja mukavan mausteiseen kukkakaalisoppaan! Kaalivalikoimat ovat monipuolisimmillaan ja kaalit parhaimmillaan just nyt! Eikä kaaliruokien tarvitse välttämättä olla nuivia ja nihkeitä. Itse olen kulkenut jo aikaa sitten höyrytettyjen kukka- ja parsakaalien tien loppuun. Vaihtelu virkistää! Mieltä ja kieltä. Kukkakaali on itse asiassa kaikessa ”mauttomuudessaan” yllättävän monipuolinen raaka-aine, joka sopii vaikka riisin korvikkeeksi tai pohjaksi pizzaan.

Tähän kauniin keltaiseen kukkakaalisosekeittoon väriä ja makua antavat kukkakaalien kypsentäminen paahtamalla sekä eksoottiset mausteet. Valmistaminen on superhelppoa, vaikka aikaa kuluukin vähän varttia pidempään kukkakaalien tekeytyessä dalmatilaiseen kuosiin.

Paahteisissa keitoissa on oma lämmin sävynsä, jota maanläheiseksi myös kuvailisin. Sopivat mun mielestä mainiosti juurikin syksyn koleisiin ja talveen kylmiin ruokahetkiin. Kyllä, kyllä! Uunille alkaa jälleen olla käyttöä! Ja se lieneekin se ainoa asia, joka mua syksyssä viehättää…. talvesta puhumattakaan, hah hah! Ja ne lämpöiset, eteläisten maanosien mausteet… ne tekevät omalta osaltaan talvikaudesta astetta siedettävämmän ;)

Jos mausteinen kukkakaalisosekeitto ja parikymmentä muuta paleoreseptiä laidasta laitaan on sun juttu, niin klik klik Paleokaupan kautta takaisin Paleokeittiöön! Huom. TehoPaleo -reseptit ovat sähköisesti toimitettavia tuotteita, joten valitse verkkokaupassa toimitustavaksi ”SÄHKÖPOSTI”, kiitos!

Ja Sinä, joka olet jo tilannut oman TehoPaleo -reseptien ennakkopaketin, niin lataapa reseptisivu seuraavasta linkistä…

Mausteinen kukkakaalisosekeitto | TehoPaleo -reseptit 2/15

VINKKI! Jatkossa löydät kaikki ennakkoreseptit kätevimmin TehoPaleo™ -reseptit 2/15 -tägin alta.

Tulevina viikkoina Paleokeittiön tarjonta tulee keskittymään pääasiassa näihin TehoPaleo -resepteihin. Vaikka et tällä kertaa tai VIELÄ omaa reseptipakettiasi tilaisikaan, niin kannattaa kuitenkin pistäytyä Paleokeittiössä katselemassa kivoja kuvia ja poimimassa inspistä omaan, puhtaampaan ja terveempään syyskeittiöön ;)

Parhainta paleosyksyä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.