Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Mausteinen kukkakaalisosekeitto

Hola! Pitkästä aikaa pientä postausta. Feels good! To be back in business.

Olen sairastanut nyt kuukauden verran taudin toisensa perään ja vaikka terveydentila alkaa taas olla parempaan päin, niin voimat ovat vielä vähän hukassa. Mutta pikkuhiljaa itseään kuunnellen ja kunnioittaen tässä palaillaan jälleen arkirutiinien pariin.

Mausteisesta kukkakaalisosekeitosta on hyvä aloittaa. Siis jatkaa ;)

Kaalivalikoimat ovat monipuolisimmillaan ja kaalit parhaimmillaan just nyt!

Eikä kaaliruokien tarvitse välttämättä olla nuivia ja nihkeitä. Itse olen kulkenut jo aikaa sitten höyrytettyjen kukka- ja parsakaalien tien loppuun. Vaihtelu virkistää! Mieltä ja kieltä.

Kukkakaali on itse asiassa kaikessa ”mauttomuudessaan” yllättävän monipuolinen raaka-aine, joka sopii vaikka riisin korvikkeeksi tai pohjaksi pizzaan.

Tähän kauniin keltaiseen kukkakaalisosekeittoon väriä ja makua antavat kukkakaalien kypsentäminen paahtamalla sekä eksoottiset mausteet. Valmistaminen on superhelppoa, vaikka aikaa kuluukin vähän varttia pidempään kukkakaalien tekeytyessä dalmatilaiseen kuosiin.

Paahteisissa keitoissa on oma lämmin sävynsä, jota maanläheiseksi myös kuvailisin. Sopivat mun mielestä mainiosti juurikin syksyn koleisiin ja talveen kylmiin ruokahetkiin.

Kyllä, kyllä! Uunille alkaa jälleen olla käyttöä! Ja se lieneekin se ainoa asia, joka mua syksyssä viehättää…. talvesta puhumattakaan, hah hah! Ja ne lämpöiset, eteläisten maanosien mausteet… ne tekevät omalta osaltaan talvikaudesta astetta siedettävämmän ;)

MAUSTEINEN KUKKAKAALISOSEKEITTO

Parhainta paleosyksyä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.