Kananmuna, Kasvikset, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

”Espanjalainen aamiainen”

Joka päivän perussetti! Aamiainen tai hienommin brunssi vielä toistaiseksi. Edelleen helpompaa kuin heinänteko ja nopeampaa kuin kissan sanominen! Sen kummempaa nimeä en annokselle keksinyt, joten olkoon se yksinkertaisesti vain…

Aamiainen

( 1 luolaemännän annos)

Ainekset

  • ½ pussia Espanjalaisia vihanneksia
  • halloumia (lampaanmaito) ~1/4 pakettia
  • 1 luomumuna
  • kirsikkatomaatteja
  • luomuhapankaalia
  • valkosipulimajoneesia (yllätys, yllätys! ;))
  • kookosöljyä paistamiseen

Valmistuu.. hetkessä!

  1. Paista espanjalaiset kookosöljyssä. Melkein kypsiksi.
  2. Lisää pannulle kuutioitu halloumi.
  3. Paista valmiiksi ja kaada lautaselle.
  4. Paista luomumuna.
  5. Puolita sillä välin kirsikkatomaatit ja lisää hapankaali lautaselle.
  6. Lisää kasvisten päälle valkosipulimajoneesia ja sekoita.
  7. Vielä paistettu muna kylkiäisiksi eikä vatsa huuda ruokaa tuntikausiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s