Reseptit, Salaatit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Same old same

Samaa settiä, eri vivahteella. Tonnikala ja katkarapu maistuvat edelleen. So damn easy! Mutta salaatti sen kun paranee. Lisää laatua, enemmän makua!

Kaupan lollorossot ja tammenlehvät ovat vaihtuneet äipän salaattimaan antimiin. Montaa eri sorttia ja takuuvarmaa luomua. Salaattilajikkeiden nimistä ei ole hajuakaan, mutta jotain muuta ovat kuin perinteistä. Kolmea eri sorttia sekaisin ja sinappikaalit päälle. Samasta osoitteesta. Itse, avomaalla kasvatettu rucola on tuhtia tavaraa. Maullisesti. Ainakin.

Myös perinteinen pitkä kurkku on vaihtunut avomaan serkkuun. Toistaiseksi vielä kaupasta. Kohta jo omasta maasta. Kuvan versiossa perinteistä pitkää luomukurkkua ”naapurin” kasvihuoneesta. Väriä ja makua riittää. Tosin kaupassakin pyrin valitsemaan rasisminvastaisesti ne tummimmat yksilöt.

Vielä tuoreet tillit mausteeksi ja katkisten alle ruokalusikallinen luomumajoneesia, niin täysipainoinen illallinen on katettu! Käypää kesäevästä nyt kun ei helteillä viitsi liedellä enää kämppää lisää lämmittää. 31 astetta päivin ja öin riittää. Vilukissallekin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.