Vinkit
Comments 4

Kaunis totuus


”Let your FOOD be your MEDICINE and your MEDICINE be your FOOD.”

Dokumenttielokuva, jonka jokaisen terveystietoisen tulisi katsoa. Alusta loppuun saakka. Elokuva, jonka erityisesti jokaisen ei-niin-terveystietoisen tulee ehdottomasti katsoa. Alusta loppuun saakka.

Herätkää ihmiset! Ajattelemaan omilla aivoilla yhteiskunnan valtaapitävien; rahaa, mainetta ja mammonaa tavoittelevien tyhjäpäiden ja instituutioiden sijaan. Kaikki ei välttämättä ole sitä, mitä meille virallisena totuutena tuputetaan.

Kyseenalaistakaa! Kaikki. Ihan kaikki! Normit, joita olemme pitäneet itsestäänselvinä sukupolvien ajan eivät välttämättä ole ainoa ja koko totuus. Ehkä virallisen totuuden sijaan meidän olisi aika katsoa silmiin kaunista totuutta. Do your part!

”The Beautiful Truth” löytyy kokonaisuudessaan täältä.

”The Beautiful Truth” löytyy myös 12 osaisena sarjana YouTubesta. Katso vaikka yksi alle 10 minuutin osa joka päivä. Too much asked? I don`t think so… =)

Katsoitko jo? Herättikö ajatuksia? Mitä?


P.S. Pyydän anteeksi ”vouhkaamista”. Olen tunnekuohun vallassa. Elokuvasta, uutisista ja henkilökohtaisesta heräämisestä johtuen; tieto lisää tuskaa ;)

4 Comments

 1. Nuuskamuikkunen says

  Ymmärrän kuohuntasi :)
  Olen ollut näistä asioista jo vuosia tietoinen, mutta en edelleenkään voi ymmärtää miksi porukka nukkuu?
  Ja suurella ihmetyksellä joka pvä vieläkin luen ja katson juttuja jotka on ihan älyttömiä. Kuten kauhea kuluts, politikkojen oman pesään paskominen, ihme lait ja yritetään estää ihmisiä parantumasta luonnollisesti, sikalunssan liikkelle laitto ja thl:n hyökkääminen niitä vastaan jotka ei rokota perhettään, myrkky ”ruuan” myynti, monsanton valta, olkiluoto juttu tai yleensäkin koko ydinenergia(saasteeton JUST), ponzilainoitus ja siihen liityvät ”pakkolainat” jota esim. portugali ei halunnut, kemikaalitreilaus (jota ei ole tänä kesänä onneksi ollut paljoa), ihmisten oudot kuolemat kuten puolassa vuosi sitten ja ne kymmenet jotka tietävät liikaa jostain asiasta ja juuri ennen oikeudenkäyntiä hämärästi heittävät veivin, tornien alastulo…jne jne. Näitä asioita on tuhansia.
  Oikeastan mihinkään ei uutisissa voi uskoa paitsi siihen jos sanovat, että verotus kiristyy ja hinnat nousee.

  • Porukka nukkuu, koska ne keskittyy vääriin asioihin! ;D

   Heikkona hetkenä pyytelin vouhkaamista anteeksi, mutta totuushan on, että ilman vouhkaamista ei mikään muutu IKINÄ! Tämä vaan tiedoksi niille, jotka saavat vouhkaamisesta näppylöitä. Meille muillehan tämä(kin) asia on itsestäänselvyys =D

 2. Suurkiitos tästä vinkistä ja linkistä! Edellisen kerran olin näin ahdistunut Food Matters-dokkarin jälkeen. Tietoisella tavalla siis ahdistunut :) Kiitos!

  • Ole hyvä ja kiitos! Itsellesi. Elokuvan jakamisesta ja tietoisuuden kasvattamisesta! =)

   Tosin tämänkin elokuvan katsovat vain ne, jotka ovat siihen valmiit (= pitävät asiaa riittävän tärkeänä käyttääkseen siihen puolitoista tuntia kallisarvoista aikaa). Mutta josko edes joku pieni siemen jäisi alitajuntaan kytemään. Työtä tulevaisuutta varten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.