Ilmoitukset
Jätä kommentti

iHerb nyt UP-sivustolla

iHerb -artikkelit ja suositukset löytyvät nyt UNIQ Performance -sivustolta! Tutustu! UP-sivuston iHerb -suosituksiin pääset kätevästi joko yläpalkin tai vasemmassa sivupalkissa sijaitsevan ”Navigaatio -laatikon” iHerb -linkeistä.

Olen siirtänyt aiemmin Performance over Aesthetics -blogiin ja Paleokeittiöön postaamani iHerb -artikkelit UP-sivustolle, koska WordPressin palvelin ei enää hyväksynyt iHerb -linkityksiä. Mitä hyötyä on suositella ihmisille ja erityisesti valmennettaville tuotteita ”työkalulla”, joka ei toimi? Linkin kautta suositeltu tuote löytyy helpoimmin. Selittelemättä. Tämän vuoksi päädyin siirtämään iHerb -suositukset UP-sivustolle. Ensisijaisena tarkoituksena kuitenkin on auttaa muitakin löytämään iHerbin laajoista valikoimista itse hyväksi kokemiani tuotteita.

IHerbista on suosittelijakoodin kautta mahdollisuus tienata muutama dollari vaivanpalkaksi. Itse en ole päässyt iHerbin bonuksilla rikastumaan. Tuskinpa moni muukaan. Ellei tee suositushommaa päätyökseen. Lähinnä olen saanut omien tilausteni toimituskulut bonuksilla katettua ja silloin tällöin yhden kalaöljypullon veloituksetta. Mielestäni kohtuullinen korvaus suosittelemisesta. Tai markkinoinnista, kuten bisnesmaailmassa asia ilmaistaisiin. Itselleni iHerb ei ole bisnestä vaan vain yksi keino muiden joukossa auttaa ihmisiä kohti hyvinvointia ja terveempää elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.