Lifestyle
Jätä kommentti

Pääsiäisen pitkä perjantai

Vietin pääsiäisen pitkäperjantaina. Pakkolevossa perjantai meinasikin käydä pitkäksi. Onneksi ohjelmassa oli sentään toimistohommia ja pääsiäispäivällistä. Näistä on pääsiäinen tehty. Ja näistä…

   

Mitä olisi pääsiäinen ilman suklaamunia?! Ei ainakaan aito, eikä oikea. Ainuttakaan en ostanut. Onneksi äippään voi aina luottaa! Munakätköjä löytyi. Useampi ;) Emilia, 3 vee, luottaa pääsiäissiileihin. Itse pidän enemmän pupuista ja tipuista. Niitä on kivempi silitellä.

Pääsiäisen kukka voi olla keltainen. Mutta myös lila tai valkoinen. Tulppaani tai krysanteemi. Kukka kuin kukka! Oli väri mikä tahansa.

   

Eikä ole pääsiäistä ilman pajunkissaa. Tai vitsaa. Härpäkkeillä tai ilman. Onks noitaa näkyny? Kissat istuu kotona.

Kalasta on pääsiäinen tänä vuonna tehty. Katkaravuista ja kananmunista. Jos niitä jostain sattui löytymään. Itse meinasin jäädä ilman. Onneksi äippään voi luottaa tässäkin asiassa. Munia oli jotain kuudenkymmenen ja sadan välistä. Suoraan kanalasta. Riitti siitä mullekin! Ja lohtakin riittää. Olin varannut pääsiäispyhiksi oman lohen, jotta kalalla mennään. Neljättä päivää =D

Kinder yllätti tänä vuonna vettä suihkivalla Barbapojulla. Keltainen on pääsiäisen väri ja kalateemalla jatketaan. Lohi ja kultakala ovat melkein sama asia. Molemmat taittavat oranssiin.

   

Pääsiäiskanaa unohtamatta! Se löytyi tällä kertaa lainatusta kukkapuskasta. Pääsiäislahjaksi sain Korennon. Ihanaa päästä vihdoin päivittämään talvinen Taika kesäisempään! Unikot ja korennot on niin mun juttu! Vaikka pidän mä satuolennoistakin =)

   

Eikä pääsiäistä ilman suklaamunien aatelista, Mignonia. Perinteitä kunnioittaen. Jo vuodesta 1896. Tai 1972 ;) Sieltähän se unikkojen ja korentojen sisältä paljastui. Täydellinen sokerisuklaanautinto. Ehdinkin jo vähän huudella perään, kun en munakätköistä suklaamunien kuningatarta löytänyt. Terveisin, Johanna 40 vee ;D

Kivaa pääsiäisen jatkoa kaikille, jotka viettoa vielä jatkavat! <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.