Lifestyle
Jätä kommentti

Pääsiäisen pikalähetys

Mitä nämä kaksi kaverusta tekevät Paleokeittiössä? Noh, ne niinkuin vähän asuvat ja ruokailevat täällä myös =)

Pääsiäislomalla on aivan liikaa aikaa funtsia asioita. Ja päivittää blogia ;D Josta aasinsillan kautta asiaan. Blogeja olen päivittänyt viime kuukausina harvakseltaan, josta poikikin taas idea. Tai itseasiassa vanha sellainen pulpahti jostain mielen arkistoista pintaan. Tällä tahdilla ei kahden blogin päivittämisessä ole mitään järkeä. Jos tässä nyt järkeä on muutenkaan, hah hah! Joten, ainakin toistaiseksi jatkan vain yhdellä. Jos asiaa alkaa olla enemmänkin, niin mikään ei estä palaamasta takaisin kahteen.

Tästä syystä Paleokeittiössä alkanee näkyä myös muuta kuin keittiöelämää. Tässä ensimmäinen todiste siitä. Ne, joita edelleen kiinnostavat vain paleoon ja ruokaan liittyvät asiat löytävät kaiken kätevästi Keittiöstä. Tämä muu elämä pysyy Lifestylen puolella. Jonne aion muuten juuri nyt siirtää myös Ravintolat. Ehkä valmennuksellekin voisi jossain vaiheessa laittaa oman kolonsa. Jos juttua irtoa…

Oliko tämä nyt aivan älyttömän huono idea ja täysin torvelo juttu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.