Salaattiteema saakoon jatkoa! Kyllä, kyllä, pupunkorvat kasvavat jo kovaa vauhtia! ;) Tällä kertaa laiskiaisen päivän salaatiksi valikoitui helppo savukalkkunasalaatti.
Leikkeleitä en ole ostanut niiden vähintäänkin arveluttavan sisällön vuoksi ehkä pariin vuoteen. En muista. Mutta kauan siitä ainakin on ja leikkeletiskin valikoiman edessä sujahti sormi suuhun. Ehkä sitä vähemmälläkin valikoimalla ihminen pärjäisi…? En oikeastaan tiedä teinkö hyvän vai hyvin huonon valinnan, mutta ”Liha korvasi lisäaineet” Snellun Ohuen ohut Aito saunapalvikalkkunanfilee lopulta lähti mukaan. Sen mukana viisi E:tä, glukoosi ja rypsiöljy. Näköjään.. Hengissä olen vielä =)
Snellun Aitoon savukalkkunasalaattiin sujahti…
- puolikas jääsalaatti
- pätkä kuutioitua kurkkua
- pari slaissia paloiteltua hunajamelonia
- silputtua keltaista paprikaa
- 15 kpl siemenettömiä, pieniä ja tummia viinirypäleitä (Pirkka)
- puoli pakettia Snellmanin Ohutta ja Aitoa savupalvikalkkunanfileetä
- luomupersiljaa parvekkeelta
- kastikkeena tuttu duo luomuoliiviöljy ja Ortallin luomubalsamiviinietikka