Reseptit, Salaatit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Syksyinen kalkkunasalaatti

Syksyn tullen salaatti-innostus hiipuu ihan itsekseen. Se käy talviunille ja herää jälleen kevätauringon myötä. Keho kaipaa kasviksia mieluummin lämpimänä kuin kylmänä. Nyt olen muutaman kerran tavoistani poiketen nautiskellut syksyisestä kalkkunasalaatista. En tiedä, onko se oikeasti sen syksyisempi kuin muutkaan salaatit. Vai onko vaan syksy vallannut mielen.

Syksyisen salaatin olen synnyttänyt seuraavista aineksista…

Syksyn kalkkunasalaatti

  • paistettua kalkkunanfilettä (naturel, jossa mausteena himalajan suolaa ja sitruunapippuria)
  • puolikas jääsalaatti (kastikkeena oliiviöljy ja balsamico -viinietikka)
  • puolikas kotimainen luomuomena paloiteltuna
  • pala gryuere -juustoa paloiteltuna (valmistettu raakamaidosta, myös perinteinen Aura -juusto on sopinut salaattiin vallan mainiosti)
  • 4-5 saksanpähkinää päälle murskattuna

Salaatti on toiminut mulla joko brunssin tapaan yhdistettynä aamiaisena ja lounaana tai illallisena. Molempi parempi! Jos salaatista haluaa vielä hippasen ruokaisampaa, niin puolikas avokado hoitanee homman oikein mielellään. Tämä on riittänyt toistaiseksi oikein hyvin puolikuntoiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.