Reseptit, Salaatit, TÄYSPALEO
Comments 2

Kymmenen kohdan tonnikalasalaatti

Vanha tuttu täällä taas! Maanmainio tonnikalasalaatti. Hyvä. Ja hyvin helppo.

1. Dijon -kastike ennen.

2. Dijon -kastike jälkeen.

3. Kaksi purkkia vaaleaa tonnikalaa.

4. Kuutioitu punasipuli. Iso.

5. Valutettuja kapriksia puolikas pienestä purkista.

6. Siipaloidut sellerinvarret.

7. Sekaisin tillistä.

8. Kastikkeen kaato.

9. Sekaisin kastikkeesta.

10. Lautasella. Seuranaan keitetyt luomumunat ja puolikas avokado.

2 Comments

  1. Dr. Strösser says

    Näyttää ihan hyvältä, mutta mitenkäs toi suolan määrä? Tonnikala, oliivi, sinappi, kapris ja vielä lisätty suola kastikkeeseen? Aikamoinen annos.

    • Oliivi? Missä?! ;D

      Jos suola on ongelma, niin jätä syömättä. Mulle suola ei ole ongelma, ei edes lisättynä silloin, kun se on laatusuolaa. Mutta eiköhän se suolan kokonaiskulutus pysy ihan ruodussa, jos tällaisen salaatin silloin tällöin syö. Tästä kun riittää 2-3 annokseen.

      Mutta kiitos kommentistasi. Toivottavasti löysit tunasalaatista jotain hyvääkin! =)

      P.S. Suolaa enemmän mua tässä huolettaa purkkitonnikala ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s