Vanha tuttu täällä taas! Maanmainio tonnikalasalaatti. Hyvä. Ja hyvin helppo.
1. Dijon -kastike ennen.
2. Dijon -kastike jälkeen.
3. Kaksi purkkia vaaleaa tonnikalaa.
4. Kuutioitu punasipuli. Iso.
5. Valutettuja kapriksia puolikas pienestä purkista.
6. Siipaloidut sellerinvarret.
7. Sekaisin tillistä.
8. Kastikkeen kaato.
9. Sekaisin kastikkeesta.
10. Lautasella. Seuranaan keitetyt luomumunat ja puolikas avokado.
Näyttää ihan hyvältä, mutta mitenkäs toi suolan määrä? Tonnikala, oliivi, sinappi, kapris ja vielä lisätty suola kastikkeeseen? Aikamoinen annos.
Oliivi? Missä?! ;D
Jos suola on ongelma, niin jätä syömättä. Mulle suola ei ole ongelma, ei edes lisättynä silloin, kun se on laatusuolaa. Mutta eiköhän se suolan kokonaiskulutus pysy ihan ruodussa, jos tällaisen salaatin silloin tällöin syö. Tästä kun riittää 2-3 annokseen.
Mutta kiitos kommentistasi. Toivottavasti löysit tunasalaatista jotain hyvääkin! =)
P.S. Suolaa enemmän mua tässä huolettaa purkkitonnikala ;)