Tuotekatsaukset
Jätä kommentti

Kesä, kakku ja kahvit

Löysinpä tuolta kuva-arkistoista ihania kesämuistoja syysharmauden keskelle!

   

Sain alkukesästä kutsun Starbucksin VIP kahvitilaisuuteen Helsingin Mattolaiturille kuulemaan kahviasiaa ja maistelemaan Starbucksin tuotteita. Nopeat syövät hitaat ja mä olin tällä kertaa se hidas, joka ei huolellisesti asiaa harkittuaan enää mahtunut ilmeisen suosittuun tilaisuuteen mukaan. Mutta eipä hätää! Ihan osattomaksi ei tarvinnut jäädä, sillä Starbucks ystävällisesti toimitti mulle kotiin muutamia heidän tuotteitaan maiseltaviksi. Kiitän lohdutuspalkinnosta! Kyllä sekin mieltä lämmitti =)

Mulle Starbucks oli täysin uusi tuttavuus. Joo-o, tiesin kyllä, että jostain huippusuositusta kahvipuljusta on kyse, mutta en ole koskaan oikein ymmärtänyt mihin suosio makaa. Tuotemerkki kaiketi sijaitsee oman kahviviitekehykseni ulkopuolella. Mulle kun riittää luomupikakahvi ja siihen kookoskerma. Mutta koska olen aika usein aina kokeiluille avoin, niin innoissani järjestin kauniin kesäpäivän kunniaksi Starbucksin maistelutilaisuuden vanhempieni puutarhassa. Tilaisuuteen osallistuivat vanhempani (jopa superennakkoluuloinen isäni!) ja miespuolinen ystäväni. Minä hoidin kahvit, äippä hoiti kakut. Kiitos vielä äidillekin! Oman maan mansikkainen kermakakku on kerran kesässä ihan must -juttu! Ilman sitä kesä ei vaan ole oikea kesä.

Maistelutilaisuudessa keskityimme kylmien frappucino -kahvien maisteluun, sillä siihen hätään emme löytäneet keinoa jauhaa kokonaisia kahvipapuja käyttökelpoiseen muotoon. Myöhemmin isäni tosin raahasi mökiltä ikiaikaisen käsinveivattavan kahvimyllyn, jolla saimme pavut poroiksi tunnelmallisesti vanhanajan malliin. Minä pidin tummapaahtoisesta Veronasta paljonkin, muille se ei niinkään vahva-aromisena maistunut. Frappuccinoissa oli kolme eri makuvaihtoehtoa; coffee eli peruskahvi, vanilja ja mokka.

Koska kyseessä oli virallinen maistelutilaisuus, niin osanottajille esitettiin kaksi kysymystä tuotteisiin liittyen.

  1. Mikä on suosikkisi?
  2. Missä tilanteessa frappuccinon nauttisit?

Äipälle ja ystävälleni maistui parhaiten vaniljainen frappucino. Isukki päätyi mokkaan ja minä peruskahviin, joka oli vaihtoehdoista vähiten makea. Kaikkien mielestä kaikki kahvijuomat olivat enemmän tai vähemmän ällömakeita. Äipälle olisi ehkä sopinut nauttia juoma välipalana esim. työpaikalla. Minusta ja ystävästäni juomat sopisivat ehkä kerran kesässä istuskeluun kavereiden kanssa. Isä ei nauttisi kyseisiä juomia missään tilanteessa =D. Juomien makeus taisi olla kaikkien mielestä eniten häiritsevä tekijä. Itse en myöskään arvosta kovin korkealle muovipulloihin pakattuja tuotteita. Mutta kakku oli hyvää!

Oletko Sinä maistanut näitä Starbucksin kylmiä frappucino kahvijuomia? Mitä mieltä olet? Mikä on oma suosikkisi ja missä tilanteessa Sinä mieluiten tällaisen kahvijuoman nauttisit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.