Kaipasin vaihtelua viime aikojen vattu- ja tyrnipohjaisiin viherpirtelöihin. Syntyi tummanpuhuva, herukkainen punapirtelö.
Herukanpunainen viherpirtelö
- 200 g mustaherukoita
- puolikas kurkku
- 1 sitruuna
- 1 luomupäärynä
- 2 vartta varsiselleriä
- pala tuoretta inkivääriä
- nippu lehtikaalia
- tuoretta minttua
- vajaa 1 tl himalajansuolaa
- vettä notkistamiseen
Raaka-aineet paloiksi ja lehtikaali ruodottomaksi. Tehosekoitin tekee työn valmiiksi kädenkäänteessä. Maistuu pirteältä ja on ravitsevaa ja helppoa kulauttaa kurkusta alas. Mitä muuta voi välipalalta vaatia? Ei sen enempää. Mintun ja mustaherukan liitto on miltei taivaissa sinetöity. Kelpaa myös kera kookoskerman.
Päivitysilmoitus: Totuus on tuolla ulkona. |