Pirtelöt, Reseptit, TÄYSPALEO
Comment 1

Tuo tumma pirtelö

Kaipasin vaihtelua viime aikojen vattu- ja tyrnipohjaisiin viherpirtelöihin. Syntyi tummanpuhuva, herukkainen punapirtelö.

Herukanpunainen viherpirtelö

  • 200 g mustaherukoita
  • puolikas kurkku
  • 1 sitruuna
  • 1 luomupäärynä
  • 2 vartta varsiselleriä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • nippu lehtikaalia
  • tuoretta minttua
  • vajaa 1 tl himalajansuolaa
  • vettä notkistamiseen

Raaka-aineet paloiksi ja lehtikaali ruodottomaksi. Tehosekoitin tekee työn valmiiksi kädenkäänteessä. Maistuu pirteältä ja on ravitsevaa ja helppoa kulauttaa kurkusta alas. Mitä muuta voi välipalalta vaatia? Ei sen enempää. Mintun ja mustaherukan liitto on miltei taivaissa sinetöity. Kelpaa myös kera kookoskerman.

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Totuus on tuolla ulkona. |

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.