Lisukkeet, Reseptit, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Kermasipuli versio Paleo

Jauhelihapihvin ja kermaisen sipulin liitto on miltei yhtä taivaallinen kuin mustaherukan ja mintun. Tavallisesti venytän paleorajoja sen verran, että haudutan kuullotetun sipulin kermassa. Niin juuri, siinä lehmän kermassa. TehoPaleolla piti kuitenkin olla tarkkana, joten korvasin kiltisti kuohukerman kookoskermalla. Hippasen olin maun suhteen ensin epäileväinen, mutta maistamisen myötä epäilyt hälvenivät kuin aamusumu kesäisessä auringonpaisteessa. Kookoskerma täyttää tehtävänsä loistokkaasti kerman korvaajana myös sipulin kanssa! Eihän se vaatinut kuin hitusen rohkeutta. Jatkan kookoksen viitoittamalla tiellä! Kokeile sinäkin! =)

Ja kyllä, jossain tuon kuvassa esiintyvän sipulikasan alla todellakin piileskelee jauhelihapihvi. Ihan itse tehty ja sipulilla maustettu sekin. Lautasen täytteeksi vielä puolikas avokado ja täysipainoinen aamiainen on valmis. Iltapäivällä nautittu tosin. Vinkiksi vaan niille, jotka edelleen tuskailevat haasteelliseksi kokemansa paleo -aamiaisen kanssa. It`s all in your head! Vapauta ajatuksesi, helpota elämääsi. Yksinkertaista? Harvinaisen ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.