Makeat herkut, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Paistetut, makeat banaanit

Jos makeahammasta kolottaa oikein olan takaa, niin helppoa helpotusta vaivaan löytyy makeaksi paistetuista banaaneista. Myös ananas, persikka ja nektariini toimivat hyvin. Varmaan päärynäkin? Täydellisen nautinnosta tekevät mantelirouhe ja pallo paleoliittista vaniljajäätelöä kylkeen. Niitä ei nyt tähän hätään kaapista löytynyt, joten kookoshiutaleet korvasivat mantelin ja mielikuvitus vaniljajätskin. Myös kanelia kannattaa harkita ;)

MAKEAT BANAANIVIIPALEET

  • banaania
  • kirnuvoita (kookosöljyä täyspaleoon)
  • vaahterasiirappia (B grade)
  • kookoshiutaleita

Viipaloi banaanit. Pitkittäin tai poikittain. Sulata pannulla nätti nokare oikeaa voita. Lisää banskuviipaleet pannulle ja paista muutamia minuutteja keskilämmöllä molemmin puolin. Sammuta levy ja lisää pannulle banaanien päälle lopuksi vaahterasiirappia. Huljuttele viipaleet kattavasti siirapissa. Nosta lautasella, ripottele päälle kookoshiutaleita ja nauti lämpimänä. Hippasen kannattaa mieltä malttaa, sillä juuri pannulta nostetut, siirappiset banskut ovat melko hot, hot, hot!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.