Lifestyle
Jätä kommentti

Isänpäivä pöydässä

Lähinnä kuvapostausta epäpaleoliittisesta Isänpäivä -pöydästä pukkaa! Päivän kattauksesta vastasi perinteisesti Äippä. Kiitos kaunis kestitsemisestä jälleen kerran hänelle. Jostain kumman syystä mun ruoat eivät juurikaan jaksa innostaa. Pelkäävät kai, että saavat vielä jotain kastematoja lautaselle ;D

Keitetyt munat toimivat aina, anjoviksella tai ilman.

Teollista kaaliraastesalaattia kipossa kera tuoreen lehtipersiljan.

Mummon kurkut suoraan maakellarista. Olivat kuulemma ”kummitädin kurkkuja”. Mukana oman maan kurkut ja tillit. Ja paljon sinapinsiemeniä. Rapsakoita ja hyviä etikkakurkkuja! Kelpasi kyllä! =)

Fetajuustosalaattia, jossa salaatin kaverina ainakin cantaloupe -melonia, avokadoa ja tomaattia.

Ihanan värikkäät uunijuurekset punasipulista, paprikasta, lantusta ja porkkanasta. Saattoi mukana olla jotain muutakin… mutta ei perunaa. Ne oli keitetty erikseen, eivätkä tällä kertaa eksyneet omalle lautaselle.

Isänpäivän pääruokana sitruunaista, tillillä ja kevätsipulilla maustettua smetanalohta.

Se. Oikea. Ketsuppi! Edellisellä visiitillä kiukuttelin muovipulloon pakatusta luomuketsupista. Nyt muovipullo oli vaihtunut lasiseen. Hyvä näin! Ja ei, en mä harvoin ketsuppia nauttivana niihin muovipullojen kemikaaleihin kuole. En vaan pidä muovisesta mausta. Mun mielestä mitään etikkaa sisältävää ei pitäisi pakata muoviin. Eikä tämä ketsuppi ollut lohta vaan nauravia nakkeja varten =)

Välipalan tajosin minä! Vai tarjosiko sen nyt sitten kuitenkin CocoVi? Postaus CocoVin uutukaisista Super snack -välipalapatukoista odottaa. Minkä maun arvovaltainen, neljän hengen raatimme rankkasin parhaimmaksi?!

Kakkukahvien makeasta vastasi tänä vuonna hieman yllättäen Äipän toimesta Fazer. Noh, ei siinä mitään. Kyllä tätäkin kelpasi kahveen kyytipoikana siivun mutustaa. Saimmehan sentään viikko takaperin isukin synttäreiden kunniaksi nauttia Äipän omin kätösin loihtimasta vadelmajuustokakusta <3

Kuinka luomuketsuppi ja teollinen sokeri-gluteenipommi mahtuvat samaan paleoistin pöytään?! =O Heh… satunnaisesti oikein hyvin! Vaikka vähän on vatsaa vääntänyt ja naama turpeana uuteen päivään herätty. Jotkut tilanteet vain ovat vatsaväänteiden ja umpeen turvonneiden silmien arvoisia! Ainakin sillä hetkellä. Tällä hetkellä en ole asiasta aivan varma ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.