Valmennus
Jätä kommentti

Hyvät ja huonot uutiset

Lupasin ”ihan kohta” kertoa hyviä ja huonoja uutisia PäinPaleota12 -valmennusta koskien. Onneksi ”ihan kohta” on suhteellinen käsite. Pari päivää sitten se tarkoitti parin päivän päästä, tänään se tarkoittaa NYT! Aika on hieno asia! Välillä sitä on liikaa, välillä liian vähän ja toisinaan ei yhtään. Jotenkin sitä on meillä jokaisella päivästä riippuen eri määrä. Siitäkin huolimatta, että kellon mukaan aikaa on! Joka päivä ne samat 24 tuntia, 1440 minuuttia ja 84600 sekuntia. Siis ihan käsittämättömän paljon! Sekunteja!

PäinPaleota12

Aloitetaan huonoilla uutisilla. Huonot uutiset on kuulemma hyvä vaan töksäyttää, joten pidemmittä puheitta kerron, että PäinPaleota12 ei toteudu tänä(kään) keväänä. Seuraava yritys on syksyllä. Katsokaas kun elämä harvoin menee suunnitelmien mukaan. PP12 -matkalle on osunut yhtä jos toista vastoinkäymistä, mutta myös tilaisuuksia, joihin tulee tarttua. Koska sydän niin sanoo ja nekin menevät aikanaan ohitse aivan samoin kuin ongelmatkin. Elämä on! Jatkuvaa muutosta ja liikettä. Johonkin suuntaan, eteen tai taaksepäin. Ja välillä se myös pysähtyy, mutta vain hetkeksi. Kun tietokone hajoaa, niin se pysähtyy viikoksi ;). Go with the flow ja elämä on paitsi helpompaa, niin myös antoisampaa. Kas, menin taas virran mukaan ja unohduin ajatuksiini =D

Olen pahoillani kaikkien PP12 -valmennukseen jo ilmoittautuneiden ja siitä innostuneiden puolesta. Yritetään ensi syksynä uudelleen. Entistä ehommalla paketilla tietysti! Tässä on koko kevät ja kesä aikaa oppia ja työstää uutta. Looking the bright side of life! =)

Sitten ne HYVÄT uutiset! Joiden kertomista olen joutunut tässä hieman panttaamaan. Ja nämä hyvät uutiset eivät ole vain PP12 -ihmisille vaan kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Eli mun näkökulmasta ihan joka iikalle, sillä jokaista pitäisi kiinnostaa oma ja myöskin lähimmäisten hyvinvointi. Yhdistimme valmentaja Kukka Laakson kanssa voimamme ja lähdimme yhdessä suunnittelemaan ja toteuttamaan vuoden 2014 Kevätsiivousta. How cool is that!

Kevätsiivous 2014

Tänne siis! Kaikki mukaan! Vaikka Kevätsiivouksen konsepti on hieman erilainen kuin PP12, niin suosittelen sitä lämpimästi myös PP12 -valmennuksesta kiinnostuneille. Mitään et voi menettää, voit vain voittaa! Nyt on oiva mahdollisuus lähteä kokeilemaan, onko kertarysäyksellä toteutettu ruokavaliomuutos, isompi tai pienempi, sittenkin se sun juttu. Jos ei ole, niin tapaamme taas syksyllä ;). Ja vaikka ei ehkä ole, niin olen aivan vakuuttunut, että mukaan tarttuu hyviä eväitä. Jo yksi omena on enemmän kuin ei yhtään omenaa.

To begin, begin. ~William Wordsworth

Jos haluat muuttaa jotain, niin aloita. Aloita jostain! Tee jotain. Toimi. Vain ajatuksen voimalla harva asia tässä maailmassa muuttuu yhtään mihinkään. Ei riitä, että ajattelee aloittavansa. Tai ajattelee tekevänsä. Sitten huomenna, ensi maanantaina, ensi vuonna… ja kas, 15 vuotta meni ja edelleen ajattelet aloittavasi.

Ensimmäinen askel on vaikein askel. Mulle on joka viikko yhtä vaikeaa saada imuri ulos kaapista, mutta kun sen saan aikaiseksi, niin loppusiivous sujuu kyllä. Ja joka viikko mietin jälkeenpäin, että mikä tässä oli taas niin hemmetin vaikeaa?! =D

Vaikka ensimmäinen askel on se vaikein, niin tällä kertaa se on itse asiassa hyvinkin helppo. Klikkaa itsesi tänne! Se on ensimmäinen askel Not too hard, eihän? Sen jälkeen lunasta oma lippusi Kevätsiivoukseen ja klikkaa itsesi tänne. Ei vieläkään kovin vaikeaa. Eikä tämä tämän vaikeammaksi muutu. Odotat vain ohjeita ja seuraat niitä. Helppoa!

Lisää tietoa Kevätsiivouksesta löydät täältä! Jos sinulla on kysymyksiä, niin vastaan niihin mielelläni UP facebook -sivulla.

Tervetuloa kevään cooleimpaan siivousryhmään! CU SOON!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.