Ilmoitukset, Uutiset
Jätä kommentti

Kysy paleosta, Thomas vastaa!

Pohdituttaako paleo? Onko mielessäsi jokin kysymys, johon kaipaisit asiantuntijan vastausta tai mielipidettä? Tarvitsetko vinkkejä paleokokkaukseen? Onks tää paleota? Mitä ruoka-aineita kannattaa suosia paleolla? Kuinka voin valmistaa luolamiehen leipää ilman jauhoja? Onnistuuko treenaaminen ilman tärkkelyspitoisia hiilihydraatteja? Mitä teen, kun en voi elää ilman rahkaa? Jne.

5012543-thomas-rode

Nyt sinulla on aika ainutlaatuinen tilaisuus esittää kysymyksesi Tanskan paleoguru, keittokirjailija ja Michelin -kokki Thomas Rode Andersenille! Käytä tilaisuus hyväksesi ja käy jättämässä oma kysymyksesi Paleokeittiön facebook -sivulta löytyvään kysymyspostaukseen. Nyt! HETI! Tai viimeistään tämän viikon loppuun mennessä, sillä ensi viikolla Thomas vastaa kysymyksiisi tuossa ketjussa henkilökohtaisesti.

Mulla oli ilo ja kunnia tavata viime viikolla tämä paleoguru henkilökohtaisesti ja esittää hänelle omat kysymykseni. Itselleni tilaisuus oli hyvinkin merkityksellinen. On aina hienoa saada tuoretta näkemystä melko pienen, suomalaisen paleoskenen ulkopuolelta. Jälkeenpäin mietin, että olisipa hienoa, jos mahdollisimman monelle muullekin tarjoutuisi vastaava tilaisuus… Tiedän, että Thomas Rode on hyvin kiireinen omien paleobisnestensä tiimoilta, joten pohdin kyllä hetken aikaa, kehtaisinko pyytää häntä Paleokeittiöön vieraaksi vastaamaan lukijoiden kysymyksiin. Lopulta rohkaisin mieleni, kysyin ja vastaukseksi sain ”I will be happy to answer questions from you readers!”.

Joten NYT kaikki paleosta ja/tai paleokokkaamisesta kiinnostuneet suunta Paleokeittiön facebook – sivulle! Kysymykset mieluiten englanniksi, mutta jos tanskan kieli taipuu, niin mikä ettei! Tosin englanninkielisistä kysymyksistä ja vastauksista lienee eniten iloa meille kaikille. Ja jotteivat kysymykset kaatuisi kielimuuriin, niin olen luvannut kääntää suomenkieliset kysymykset englanniksi.

Rohkaisepa mielesi ja käy jättämässä oma kysymyksesi Thomasille! Tiedän, että kysymyksiä riittää, koska itse saan niitä meiliini, jos en nyt ihan päivittäin, niin ainakin useamman kerran viikossa.

Thomas Rode Paleokeittiössä

Ja juu, tulossa on ruusukaalipannua ja pitkään odotettua porkkanakakkua sekä Thomas Roden vinkkiä luodinkestävään voikahviin! Testasin tuon Thomasin version bulletproof -kahvista ja jäin koukkuun. En ole koskaan nauttinut yhtä kermaista kermatonta kahvia! Kaikkien voikahvin ystävien kannattaa ehdottomasti tulla poimimaan Thomas hyvin yksinkertainen, mutta äärettömän maukas vinkki.

Pysy Paleokeittiössä! Tavataan facebookissa! Joka tällä hetkellä päivittyy muuten huomattavasti tiheämpään tahtiin kuin blogi ;)

Ja hei, kävithän jo lukemassa eilisen Hesarin jutun Thomas Rodesta?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.