Juomat, Pääsiäinen, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Pääsiäisen pirteä spritzer

Eiköhän korkata lauantai-illan kunniaksi Paleokeittiön pääsiäismenu! Paljastan koko menun vähän myöhemmin, mutta tästä pirteästä vihreäomena spritzeristä on hyvä ja helppo aloittaa pääsiäisen ruokajuhla. Tai sen suunnittelu =)

Kyseessä on alkoholiton versio spritzeristä, mutta mikäänhän ei estä kuplaveden korvaamista kuohujuomalla. Ja jos haluaa valmistella pääsiäispöytää jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, niin mehun voi puristaa valmiiksi jo edellisenä päivänä, kunhan siihen lyö limen mukaan edistämään säilyvyyttä ja estämään tummumista.

PÄÄSIÄISEN PIRTEÄ VIHREÄOMENA SPRITZER

  • 2/3 osaa tuorepuristettua omenamehua (Granny Smith)
  • 1/3 osa Vichyä
  • rutistus limetin mehua
  • lisäksi jääpaloja, omenankuorta sekä viipale limeä
  1. Purista vihreäomena mehuksi. Jos käytät mehupuristinta, niin pane puristimeen myös kuorittu lime. 1/2 lime yhtä omenaa kohden on aika passeli suhde.
  2. Laita lasiin jäitä sekä kuorimaveitsellä taiteiltu omenankuori. Lasin reunalle lisäksi viipale limeä. Täytä tämän jälkeen noin 2/3 lasista omenamehulla ja täydennä loput kuplavedellä.
  3. Tarjoile välittömästi!

Aperitiivin jälkeen siirrytään alkuruokaan heti huomenna! Pääsiäismenun alkuruoka on samalla Paleokeittiön vastaus järjestyksessään toiseen paikallisten ruokabloggaajien virittämään haasteeseen. Kolme vaihtoehtoa yhdellä iskulla, joten kannattaa pistäytyä Paleokeittiössä huomennakin! =)

Parhainta viikonlopun jatkoa Sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s