Juomat, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Aurinkoinen Ananas Spritzer

Ensi viikolle luvattuja hellekelejä silmällä pitäen tarjoilen tänään mukavasti virkistävän ja raikkaan juomareseptin, ananasspritzerin. Olen jo kesän mittaan muutamat spritzerit nauttinut, mutta eilen viimeksi vietimme viilentävän hetken alkuillan lämpöisessä auringonpaisteessa. Kesä ja spritzer <3 <3 <3 !!! Paleoystävällisempänä alkoholittomana versiona tietenkin ;)

ALKOHOLITON ANANASSPRITZER

3 annosta

  • 1/2 ananaksen mehu
  • maun mukaan 1-2 limeä
  • kivennäisvettä
  • jääpaloja
  • koristeluun lime- tai sitruunaviipaleita sekä sitruunamelissaa tai mintunlehtiä
  1. Rutista ananas ja lime(t) mehuksi mehupuristimella.
  2. Laita lasiin jääpaloja sekä ohuita limen viipaleita.
  3. Täytä lasi puoliksi tuorepuristetulla ananas-lime -mehulla ja lisää toinen puoli kylmää kivennäisvettä.
  4. Koristele sitruunamelissan tai mintunlehdillä ja sitruuna-/limeviipalein.
  5. Nauti välittömästi!

Eilen meni viimeinen limetti mehun joukkoon, joten koristeluun jäivät sitruunaviipaleet. Ananasspritzer on mielestäni kuitenkin ehdottomasti parhaimmillaan, kun lasiin lisää muutaman ohuen limeviipaleen.

Sekoitussuhteena olen käyttänyt jokseenkin 1:1, mutta maun mukaan voi hyvin laittaa enemmän joko kuplavettä tai mehua. Tämä on niin hyvää ja virkistävää, että suosittelen kokeilemaan, vaikka kuplaveden juontiin en noin yleensä ottaen kannustakaan ;).

Halutessaan juomasta voi tehdä ihan oikean cocktailin korvaamalla osan kivennäisvedestä ja mehusta rieslingillä tai lisäämällä kuohuviinin joukkoon mehua. Hur som hälst! Ja jos aurinkoinen ananas ei nappaa, niin kokeile vaikka mansikkaa, karpaloa, persikkaa, pelkkää sitruuna- tai limemehua tai vaikka greippiä, jos tekee mieli hieman happamampaa kesäjuomaa.

Keep cool and enjoy pineapple spritzer!

Paleokeittiö facebookissa Paleokeittiön uutiskirje Paleokeittiö pinterestissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.