aasialainen, Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Talvireseptit, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Comment 1

Thaimaalainen porkkanasosekeitto (HOT!)

Nyt on herkuteltu hampurilaisella ja nautittu laskiaispullista perinteiseen malliin, joten eiköhän palata taas kiltisti maukkaan paleoruoan pariin! Tämä aasialaisvivahteinen porkkanasosekeitto ilahdutti emännän lautasella tosin jo muutama viikko sitten, mutta oli sen verran helppoa ja hyvää, että saattaapa löytyä nenän edestä taas ensi viikolla =)

En nyt ole ihan varma, onko kyseessä juurikin thaimaalainen sosesoppa, mutta mun mielestä maku ja punainen currytahna viittaavat vahvasti Thaimaahan. Saattaapi olla, että sillä suunnalla ei ole kukaan kuullutkaan thaimaalaisesta porkkanasosekeitosta, mutta ei kai se niin nokonuukaa ole. Jos pitää pikkasen tulisemmasta sopasta, niin ei muuta kuin porkkanoita kattilaan ja sopivasti mausteita perään! Ja kookosmaitoa! Antamaan kivaa kermaisuutta ja taittamaan keiton tulisinta kärkeä.

THAIMAALAINEN PORKKANASOSEKEITTO

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Jos thaimaalainen porkkanasosekeitto tuntuu turhan eksoottiselta, niin testaa makumaailmaltaan hippasen iisimpää Porkkanakeittoa korianterilla tai appelsiinilla maustettua Pakkaspäivän sosekeittoa. Porkkana ja appelsiini sopivat niin kivasti yhteen! Eikä ripaus superterveellistä inkivääriäkään koskaan huonoa tee ;)

Tulisia lämpöisiä ja silkinsileitä porkkanapäiviä Sinullekin!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

1 kommentti

  1. Henri says

    Tein vähän pelkistetymmän version. En käyttänyt currytahnaa vaan jauhetta, paprikan jätin pois kun sitä ei ollut ja lisäsin palsternakkaa. Tuli ruokasa keitto muutamasta aineesta! Kookosmaito sopi pienistä epäilyistäni huolimatta tosi hyvin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.