Arvonta, Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Tammikuun suosituimmat (+ Froosh -arvonta!)

Tammikuu on tältä vuodelta taputeltu, joten eiköhän vilkaista mitkä olivatkaan Paleokeittiön suosituimmat reseptit tammikuussa 2016!

Ennen tammikuun kärkeä jälleen yksi iloinen, ilmoitusluontoinen asia. Paleokeittiön facebookissa nimittäin jatkuvat viiden tonnin bileet! Tällä kertaa arvonnan kohteena on aimo annos hedelmää jos jonkinmoista! Helposti nautittavassa nestemmäisessä muodossa. Arvontakoneen suosikille lähtee nimittäin koko korillinen lisäaineettomia ja makeuttamattomia Froosh -smoothieta!

Jos hedelmätankkaus keskellä kauneinta(?) talvea kiinnostaa, niin käypä nostamassa peukku pystyyn! Ja kiva olisi myös tietää, että mikä Froosh -tuoteperheen jäsenistä on susta kaikkein jännittävin. Oman valintani olen paljastanut arvontapostauksessa ;)

Jos kaikki Frooshin tuotteet eivät ole sulle vielä tuttuja, niin käypä kurkistamassa koko valikoima vaikkapa täältä. Sieltä nimittäin löytyy smoothiemakuja monen monituiseen lähtöön. Vähän eksoottisempiakin. Ja lisää frooshmaisen hedelmäistä menoa pääsee tietysti seuraamaan Frooshin facebookissa ja instagramissa. Emäntä tykkää ja follaa jo, tykkäätkö sä?

Hedelmäisistä tunnelmista takaisin paleomaailmaan. Joulukuu jäi koko vuoden tilastojen jalkoihin, mutta marraskuussa lautaset täyttyivät aika erilaisista herkuista kuin tammikuussa. Taisi timmi tammikuu iskeä tänäkin vuonna, sillä yllättäen topfemmassa ei ole ainuttakaan ”makeiden herkkujen” -kategoriaan kuuluvaa edustajaa. Marraskuussa niitä sentään oli vielä kolme viidestä. Ja perinteisesti juurikin ”makeat herkut” on kautta aikojen ollut Paleokeittiön suosituin kategoria. Wonder why? ;) Taitavat itsetehdyt, terveemmät herkut tehdä hyvin kauppansa! Ja hyvä niin, jos vaihtoehtona ovat teollisesti valmistetut valmisnamit.

Hmmmmm… melko tuttua huttuahan tämä listaus on; pullollaan Paleokeittiön kestosuosikkeja, mutta löytyypä viimoiselta sijalta myös yksi tammikuun uusista resepteistä. Resepteihin pääsee tutustumaan taas tarkemmin klikkaamalla noita pieniä, pyöreitä kuvia.

Päärynä-pinaattipirtelö | paleokeittio.fi

5. Täyteläinen päärynä-pinaattipirtelö

Täytyy kyllä sanoa, että Täyteläinen päärynä-pinaattipirtelö sopii tammikuuhun kuin henkilövaaka jalkapohjia vasten! Heh, huono vertaus, mutta veikkaanpa, että edelleen monen kohdalla aika akkurantti. Jos et tammikuussa ehtinyt tätä maistuvaa pirtelöä pyöräyttää, niin vielä ehtii ennen rantakautta ;)

4. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Edelleen helppoa, hyvää ja kohtuullisen kevyttä arkiruokaa! Itse miellän kesäkurpitsavuoan jotenkin kesä- ja ehkä vielä syyskaudenkin peruspöperöksi, mutta näin se vaan näyttää viihtyvän listoilla keskellä talveakin. Mikäs siinä!

Murea intialainen voikana_opt

3. Murea intialainen voikana

Tammikuussa kolmannen sijan nappasi aina yhtä maistuva ja murea Intialainen voikana! Tämä kiiltävä ja mausteinen kanakastike kelpaa oikein hyvin myös emännälle. Etenkin näin talvisaikaan ;)

Paleoliittinen aamiaispannu_opt

2. Paleoliittinen aamiaispannu

Shakshuka! Täällä taas! Ja peräti kakkossijalle on yltänyt paleokansan ja muidenkin keskuudessa tämä ruokaisa aamiainen. Ilmeisesti tammikuussa on myös panostettu aamiaisen nauttimiseen hieman tavanomaista enemmän ;)

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Mitähän tähän nyt sitten sanoisi? Kestosuosikki vei jälleen kerran ykköspaikan. Hyväähän kookos-kanakeitto on, mutta vaihtelukin voisi välillä virkistää ;)

Sellainen oli tammikuun suosituimpien reseptien kavalkadi! Oliko oma suosikkisi mukana?

Ja hei, vaikka perinteisesti helmikuussa alkaa jo aurinkokin pilkottaa menneitä talvikuukausia enemmän, niin lisäaurinko on aina paikallaan. Kannattaa siis ehdottomasti käydä osallistumassa tuohon viidentonnin arvontaan! Tässä mennee taas tovi ennen kuin päästään juhlistamaan seuraavaa täyttä tuhatlukua ;)

Herkullista helmikuuta ja onnea Froosh -arvontaan!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.