Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Suosituimmat paleoreseptit vuonna 2015

Vuosi 2016 on jo pitkällä, mutta mitkä olivatkaan Paleokeittiön vuoden 2015 suosituimmat reseptit? No nämähän ne olivat!

Ja kappas vaan! Vaikka viime vuonna tuli julkaistua kaikkiaan 133 uutta postausta, niin top kympissä roikkuu useampikin vanha tuttu menneiltä vuosilta, esim. Paleoliittinen aamiasipannu, Fudgemainen suklaakakku, Tajuton kesäkurpitsavuoka ja Nutella -pähkinäkakku sekä tietysti Parhaimmat paleobrowniet olivat mukana jo vuoden 2014 top kympissä. Browniet veivät silloin ensimmäisen sijan. Mutta kuinka kävikään bataattibrownieden vuonna 2015? Check it out!

Alla 10 suosituinta Paleokeittiön reseptiä kympistä ykköseen. Resepteihin pääset kuvia klikkaamalla.

Kahden aineksen cookiet_opt

10. Kahden aineksen cookiet

Keksejä vain kahdesta paleoliittisesta raaka-aineesta, whaaaat?! Jep, tämän helpommaksi ei voi keksien leipominen mennä. Ymmärrän suosion ;)

Ranskalaiset bataatit_opt

9. Bataattiranskalaiset

Bataattiranut lienevät kaikille jo tuttu juttu. Paleokeittiössä ranut esiintyivät ensimmäistä kertaa lähes kolmisen vuotta sitten. Nyt niitä saa jo melkein joka ravintolasta. Niin se aika muuttuu.

Vispipuuroa punaherukoista ja kvinoasta_opt

8. Vispipuuroa punaherukoista ja kvinoasta

Vispipuuroa on vuosien varrella väännetty useampaakin sorttia, mutta emännän ehdottomaksi suosikiksi vispipuurokisassa kipuaa tämä punaviinimarjoista valmistettu hittipuuro viime kesältä.

Kahden aineksen Nutella -pähkinäkakku_opt

7. Kahden aineksen Nutella -pähkinäkakku

Pähkinäistä luolanaisen Nutella -kakkua leivottiin Paleokeittiössä kesällä 2014. Kakun vääntäminen on helpompaa kuin heinänteko. Kotitekoinen luolanaisen Nutella sen sijaan vaatii jo vähän enemmän panostusta.

Paleoliittinen aamiaispannu_opt

6. Paleoliittinen aamiaispannu

Shakshukaaaaa! Hei ihan oikeasti, onko parempaa tapaa aloittaa aamua kuin täysipainoinen, paleoliittinen aamiaispannu? Ei ole. Eikä ehkä tulekaan.

Murea intialainen voikana_opt

5. Murea intialainen voikana

Jep, tässä tuli jossain vaiheessa matkaa hurahdettua hieman eksoottisempiin makuihin. Ja trendi jatkuu edelleen! Uusimmasta TehoPaleo -reseptivihkosesta löytyy useampikin maukas resepti maailmalta. Täyteen paleoon viilattuna. Tietty ;)

4. Tajuton kesäkurpitsavuoka

Edellisvuoden vitonen, vuoden 2015 nelonen! Tajuttoman hyvä jauheliha-kesäkurpitsavuoka sen kun paranee vanhetessaan. Resepti jo vuodelta 2013. Mutta tämänkin suosion ymmärrän vallan hyvin – on paitsi hyvää, niin myös helppoa arkiruokaa.

Parhaimmat paleobrowniet_opt

3. Parhaimmat paleobrowniet

Ja täältähän se löytyy, koko paleokansan kestosuosikki bataattibrowniet! Vuonna 2014 browniet pitivät tosiaan ykkössijaa, nyt sijalla kolme. Ei huono. Kannattaa myös tsekata muutama kuukausi sitten, isänpäivän kunniaksi päivitetyt paleobrowniet. Koska niissä on kiva, uusi kuorrute ;)

Fudgemainen suklaakakku_opt

2. Fudgemainen suklaakakku

Taitavat suklaakakut viedä vuoden 2015 kärkisijat. 2014 listauksen seiska on onnistunut tekemään viime vuoden aikana hienon hyppäyksen viisi pykälää ylemmäksi. Joko sinä olet maistanut avokadosta valmistettua suklaakakkua? Vahva suositus, jos todella suklaisesta tykkää!

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Ykkösenä viime vuonna valmistettu eksoottinen soppa aasialaisittain. Tämä ei liene kenellekään yllätys, jos on vähänkään seurannut kuukausittain koostettua viiden parhaimmat reseptin postaussarjaa. Koska siellähän se on ollut mukana joka ainut kerta. Eikä ihme, koska on makua ja… nuudeleita!


Jos listausta katsoo kokonaisuutena, niin on melko selvää, että suomalaiseen paleokansaan puri viime vuonna aasialaiset maut, helpot herkut ja suklaakakut. Mikä mahtaa olla uuden vuoden suosikki? Se jää nähtäväksi. Sitä ennen pitäisi tosin kääriä hihat ja jatkaa kokkausta. Ja bloggausta.

Tämän listauksen myötä toivotan vielä mahtavia makuja ja parhainta paleota alkaneelle vuodelle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.