Reseptit, Uutiset
Jätä kommentti

Paleompaa uutta vuotta!

Hyvää vuoden viimeistä päivää Paleokeittiöstä!

Vuosi lähenee vauhdilla loppuaan, ja niin tekee myös Paleokaupan loppuvuoden pakettitarjous. Tänään ehtii vielä edullisille ostoksille!

Tai no, jos totta puhutaan, niin todennäköisesti sinne ehtii vielä uuden vuoden ensimmäisenä päivänä niin kauan, kunnes emäntä on saanut itsensä huomenna takaisin elävien kirjoihin hurrrrjaakin hurrrjempien Uudenvuoden partyjen jäljiltä, heh… Mutta jos haluat pelata varman päälle, niin kaupassa kannattaa käydä jo tänään. Myös ruokakaupassa ;)

Loppuaan tekevät myös joulusuklaat! Hyvä niin. Niiden onkin jo aika loppua. Ja kuten kuvasta näkyy, niin Uudenvuoden eväät on ladottu lautaselle! Tällä 20 sentin nuijalla aloitetaan vuosi 2016. Ja vähän muullakin. Koska kuplajuoma kuuluu juhlaan!

Oikeastaan tulin vaan toivottamaan kaikille teille Paleokeittiön kavereille…

Taivaan täydeltä terveyttä ja hyvää oloa alkavaan vuoteen 2016!

Tehkää hyviä uudenvuodenlupauksia! Ei haittaa, vaikka ne pitävät vain tammikuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Se on joka tapauksessa enemmän kuin ei mitään ;)

Paleompaa uutta vuotta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.