Gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Makeat herkut, Pähkinätön, Reseptit, SEMIPALEO, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Paleokeittiön viimeiset kesäherkut – Mukana myös MUSTIKKA!

Heinäkuu lähenee loppuaan ja parit Paleokeittiön kesäkampanjat siinä samalla. Tämä on nyt tällä erää viimeinen postaus Herkkujen heinäkuu -postaussarjaan. Mutta tässäpä sitä onkin vielä montaa hyvää ja terveempää herkkua vielä elokuun ensimmäisille viikoille! Sillä kesä ei ole vielä ohi! Eihän? Vastahan tässä tällä viikolla on varsinaisesti päästy kesän makuun ;)

Viimeistä viedään myös KESÄKISA -arvontojen osalta. Joko olet käynyt kertomassa, mikä on sun mielestä VIILEIN KESÄJUOMA?! Sunnuntaihin saakka ehtii vielä osallistua mielenkiintoisen juomapaketin arvontaan.

Sit viimeistä kertaa heinäkuun herkkuhetkien pariin!

Lämmin hedelmäherkku

En tiedä, mikä on mansikoiden ja kirsikoiden tilanne tällä hetkellä, mutta muita kivihedelmiä vielä lämpimään hedelmäsalaattiin piisaa. Ja ainahan voi soveltaa; korvata, lisätä tai jättää pois. Sen mukaan, mitä luontoäiti tarjoaa ja mitä varastoista löytyy. Lämmin hedelmäherkku on kuitenkin helppo ja aika hyvä tapa herkutella =)

Sandron inspiroimat, mehevät mustikkamuffinssit

Mustikkaa sen sijaan ovat metsät pullollaan edelleen. Ja mustikkaa on emäntä syönyt viime viikkoina niin paljon, että alkaa vähitellen jo riittämään =D. Mutta kyllä vielä nämä mehevät, mausteiset mustikkamuffinssit maittaisivat. Hyvä vaihtoehto perinteisemmälle mustikkapiirakalle. Ja toi cashew -kerma! Se kyllä kruunaa koko kokonaisuuden. Kokeile!

Omenaiset ohukaiset

Meillä vieteltiin ihan perinteisiä lettukestejä lettukakun kera jo jokunen viikko sitten. Jos perinteisten vehnälättyjen sijaan kaipaat gluteenitonta vaihtoehtoa, niin ei muuta kuin omenaisia ohukaisia paistelemaan.

Paleo Cake Pops (G, L, S, raw)

Cake Popsien kulta-aika lienee jo ohitse, mutta kyllähän nämä ”kakkupallerot” edelleen herkullisia ovat. Tikulla tai ilman. Vähän enemmän vaativat väkertämistä eli eivät ehkä ole arkiherkkuja nopeimmasta päästä, mutta aika kivat juhlavampiin hetkiin.

Tuoremustikka -raakasuklaa

Loppuun vielä vähän mustikkaa! Jos mustikkamuffinssien leipaiseminen ei innosta, niin tuoreet mustikat voi piilottaa myös suklaan sekaan. Toimii aivan älyttömän hyvin! Ja tässä helpossa herkussa, jos jossain, ovat myös ravinteet kohdallaan. Mieli ja keho kiittää!

Nautinnollisia heinäkuun viimoista viikonloppua Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.