Arvonta, Reseptit, TÄYSPALEO, TehoPaleo -reseptit, Uutiset
Comments 4

ÄÄNESTÄ & VOITA – Paras TehoPaleo -resepti!

Uudet tuulet puhaltaa… Ja jotta ne voisivat vapaammin puhaltaa, niin täytyy vanhojen väistyä ensin tieltä. On tässä omasta näkökulmasta vähän isompi ja aika jännittäväkin muutos meneillään. Enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan sinulle ja koko maailmalle millaiset tuulet kulisseissa kohisee ;)

Mutta first things first. Koska aika on rajallinen eikä se näin ollen kaikkeen kivaan riitä, niin olen päättänyt luopua Paleokaupasta. En ole pitkään aikaan ehtinyt panostaa kauppaan, kuten alunperin oli ajatus, joten nyt on vaan aika jättää Paleokaupalle jäähyväiset. Kaupan ovet ovat avoinna viimeistä päivää sunnuntaina 17.9., joten ostoksille kerkiää vielä!

Kaupan myötä hautaan myös siellä tällä hetkellä myynnissä olevat reseptivihkoset. Eli jos sellaisen vielä omaksi haluat, niin nyt alkaa olla korkea aika käväistä ostoksilla. Edullisimmillaan pääsee kun pistää sekä Soppa&Salaatin että TehoPaleo -vihkosen samaan ostoskoriin. Molemmat ovat toki lunastettavissa myös erikseen. Alennetuin hinnoin.

Jäähyväisiä pitää tietysti myös juhlistaa jotenkin, joten siksi aion julkaista yhden TehoPaleo -reseptivihkosen resepteistä Paleokeittiössä. Mutta minkä?! Siinäpä pulma, johon toivon apua.


Eli klikkaapa TehoPaleo -reseptien sisällysluettelo auki ja kerro kommenteissa viimeistään ensi keskiviikkona 6.9., minkä reseptin mieluiten haluaisit Paleokeittiössä nähdä.

Eniten ääniä saanut julkaistaan sivustolla.

Kiitokseksi avustasi arvon kaikkien kommenttinsa määräpäivään mennessä jättäneiden kesken yhden suosikkireseptin jokaista kymmentä ääntä kohden. Myös facebookiin jätetyt äänet lasketaan.

Käytännössä voit siis voittaa itsellesi juuri sen reseptin, jota olet äänestänyt. Reseptit toimitetaan pdf -muodossa joko sähköpostitse tai facen kautta, joten muistathan jättää kommenttilomakkeeseen voimassaolevan sähköpostiosoitteesi (ei näy julkisesti).

Ei sit muuta kuin omaa suosikkireseptiä äänestämään ja onnea arvontaan!

facebook | instagram | pinterest | twitter | bloglovin | uutiskirje

1 kommentti

  1. Suivi says

    Kaikki kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta eli huippuhyvältä! Mikä ehkä eniten nosti veden kielelle niin paleoliittinen uunipannari ja kanelinen omenahilloke. Terveisin pannarifani :D

  2. Taikku says

    Näin suklaan ja kookoksen ystävänä vastaan Kookostäytteiset Bounty-konvehdit, mutta tietty ensin ruokaa ja sitten vasta herkkuja. 😋

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.