Gluteeniton, Kananmunaton, Keitot, Maidoton, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Talvireseptit, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Aurinkoinen kukkakaalisosekeitto

Tätä päivää on odotettu kuin aurinkoa nousevaa! Ja nyt se on vihdoin täällä! Arvaatko mikä?

Ei, se ei ole karkauspäivä. Tai on tänään sekin kerran neljässä vuodessa esiintyvä poikkeama kalenterissa, mutta sitäkin enemmän olen odottanut talven päättymistä ja SE päivä on tänään! Helmikuun vika eli samalla viimeinen virallinen talvikuukausien päivä. Huomenna alkaa kevät!

Aurinko onkin, ainakin täällä etelärannikolla, ollut kivasti taivaalla piristämässä viime päiviä. Ihana valo!

Mollukka inspiroi laittamaan myös lautaselle jotain aurinkoista. Olisikohan tämä nyt tämän talven viimeinen mausteinen keitto? Näitähän kuumia keittojahan on viljelty Paleokeittiössä tänä talvena oikein mukavasti, joten lienee jo aikakin siirtyä kevyempien keittojen pariin. Mutta kun nää vaan on niin hyviä!

Viime viikolla emäntää ilahdutti kovasti mausteinen parsakaalikeitto. Vähän samoilla linjoilla pysytään tälläkin viikolla. Vaihdoin vain parsakaalin kukkakaaliin. Ja porkkanaan.

Aika maistuva soppa! Joka on itse asiassa hyvinkin läheistä sukua viimeisimmässä TehoPaleo -reseptivihkosessa nähdylle Mausteiselle kukkakaalisosekeitolle. Tämä versio syntyy vaan pikkasen pikaisemmin kuin esikuvansa. Eikä makunsa puolesta alkuperäiselle ihan hirvittävästi häviä. Jos aikaa on kokkaamiseen kokonainen tunti, niin mausteisella kannattaa mennä. Arkihässäkässä aurinkoinen kelpaa oikein hyvin sekin.

Jos sulla on muuten vielä jompikumpi tai molemmat TehoPaleo -reseptivihkosista toiveissa, niin nyt alkaa olla viimeiset viikot toimia. Sillä vihkoset poistuvat myynnistä 15.3.16 jälkeen. Hopihopi Paleokauppaan!

MAUSTEINEN KUKKAKAALI-PORKKANASOSEKEITTO

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.


Tämä resepti myös ladattavassa PALEOKEITTIÖN PARHAAT 25 -reseptivihkosessa.

Jos keiton kaveriksi kaipaa jotain proteiinista, niin paistettu jauheliha toimii aina. Eikä rapea pekoni, prosciutto tai pancettakaan huono vaihtoehto ole ;)

Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.