Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Helmikuun suosituimmat

Se olisi sitten hei hei helmikuu ja tervetuloa maaliskuun keväiset tuulet! Aika ihanaa! Mutta eiköhän oteta vielä vilkaisu Paleokeittiön menneen kuun parhaaseen tarjontaan viiden suosituimman reseptin osalta.

Ennen itse asiaan uppoutumista ilmoitusluonteinen juttu ja uutisia Paleokaupasta. Viime postauksessa asiasta jo kerroinkin, mutta kerrataan vielä, jos meni edellisellä kerralla ohi silmien.

Eli TehoPaleo -reseptivihkoset poistuvat myynnistä! Ei vielä tänään, eikä huomennakaan, mutta aikalailla kahden viikon sisään. Eräpäivä on tiistaina 15.3.16, jonka jälkeen näitä ei ehkä saa enää ikinä koskaan! Jos mm. yllä olevan kuvan paleoliittiset annokset sekä yli 40 muuta paleoreseptiä houkuttavat, niin ei muuta kuin kipinkapin Paleokauppaan. Sieltä löytyvät myös linkit sisällysluetteloihin e-vihkosten tarkempaa tarkastelua varten. Viimeisimmän vihkosen reseptit olen esitellyt kuvien kera myös täällä blogissa.

Myös emännän tämän kevään henkilökohtainen projekti ”Matka viinimaailmaan” jatkuu! Aiheeseen liittyen käväisin eilen tutustumassa ihan kohta avattavan uuden viiniverkkokaupan tarjontaan. Jos viinimaailma ja tulevat viinimessut kiinnostavat myös sinua, niin kannattaa pysyä Paleokeittiön menossa mukana. Saattaapi päästä ViiniExpoon ihan ilmaiseksi ;)

Mutta se vähemmän helteinen helmikuu! Listoilla mukana roikkuu edelleen pari Paleokeittiön kestosuosikkia, mutta ilokseni voin todeta, että mukaan mahtuu myös muutama uusi tulokas. Ilmeisesti tammikuun kiristelyt alkavat jo helmikuussa helpottaa, sillä aika toffeiselta näyttää topfemma ;). Resepteihin kuvaa klikkaamalla!

Pehmyttoffeet vadelmasydämellä_opt

5. Ystävänpäivän pehmyttoffeet vadelmasydämellä

Ensimmäinen uutukainen löytyypi sijalta viisi. Niin ovat hyviä nämä Wellberriesin innoittamat terveemmät pehmyttoffeet, että ovat munkin mielestä paikkansa topvitosessa ansainneet. Jos makeahammasta kolottaa, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä ihanuuksia. Vadelmasydämellä tai ilman!

Homemade hopeatoffee_opt

4. Homemade ”hopeatoffee”

Toffeisissa merkeissä jatketaan! Sijalla neljä jo hieman vanhempaa Paleokeittiön tuotantoa viime vuodelta. Hieman erilaista kuin edellinen pehmyttoffee, mutta mukavan pehmeitä ja makeita nämäkin. Ei ihan paleota, mutta aika hyvä vaihtoehto satunnaisiin herkkuhetkiin kuitenkin.

Murea intialainen voikana_opt

3. Murea intialainen voikana

Kolmosena helmikuussa jatkaa jo viime kuussa saman sijan valloittanut murea voikana, joka sopiikin aivan mainiosti lohduttamaan ja lämmittämään talvisia päiviä. Mielenkiintoista nähdä, maistuuko voikana yhtä hyvin vielä maaliskuisen auringon alla! Kyllä, olen tilannut maaliskuulle enemmän aurinkoisia kuin pilvisiä päiviä ;)

Thaimaalainen porkkanasosekeitto_opt

2. Thaimaalainen porkkanasosekeitto

Kakkossijalla samettisen sileä, tavallista tulisempi porkkanasosekeitto. Myös todella mainio ja helppo talviruoka emännän mieleen. Kiva, että tuntuu kiinnostaneen myös muita eksoottisten kasvisruokien ystäviä! Sehän lämmittää masun lisäksi myös emännän sydäntä kovin =)

Aasialainen kookos-kanakeitto_opt

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Ja ykkössijalla, kas vaan ja ihan yllättäen Paleokeittiön ehdoton kestosuosikki – Aasialainen kookos-kanakeitto! Tässä sopassa täytyy olla jotain ylimaallista taikaa, kun resepti kipuaa kuukausi toisensa jälkeen aina vaan ykköspallille =D

Sellainen kattaus helmikuulta! Jään mielenkiinnolla odottelemaan maaliskuun tuloslistausta. Mitä veikkaat, pysyykö kookos-kanakeitto myö kuluvan kuun kärjessä? ;)

Mahtavaa maaliskuuta ja monia aurinkoisia päiviä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.