Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Paleokeittiön helmikuun suosituimmat reseptit

Kevät keikkuen tulevi! Hip hei, vihdoinkin alkaa olla tämä talvi taputeltu ja kesää kohti mennään vauhdilla. Vaikka sää on eteläisessä Suomessa ollut viime päivinä harmaa ja pilvinen, niin valon lisääntymisen huomaa selvästi. Ihan kohta päästään kokkailemaan kevään keveämpiä ja tuoreempia reseptejä!

Vaikka helmikuu on jo historiaa, niin tsekkaillaanpa näin uuden kuun aluksi vielä viimeisenä talvikuukautena Paleokeittiössä eniten huomiota saaneet reseptit.

Kärkipaikoilla juhlivat vanhat, tutut aasialaiset jutut, mutta emäntää ilahduttaa kovasti kolmen uuden reseptin nousu listoille. Makea on maistunut helmikuussa! Mutta kyllä sinne makeiden uutuuksien joukkoon aina yksi hyvä munaruokakin mahtuu.

Aloitellaan taas häntäpäästä. Ohjeita pääsee tarkastelemaan edelleen otsaketta napauttamalla.

5. Vadelmamousseleivos (raw)

Parisen viikkoa sitten vieteltiin Paleokeittiössä ystävänpäivää näiden suussasulavien, vadelmaisten raakamousseleivosten merkeissä, joiden pohjassa, ja vähän päälläkin maistuu ripaus suklaata.

Vesi herahtaa kielelle jo pelkästä muistelusta! Ovat helppoja, eivätkä vaadi mitään kovin erikoisia aineksia. Eivätkä ystävänpäivää. Eli jos pakastimesta vielä viime kesän vadelmaa löytyy, etkä tiedä mihin ne tuuppaisit, niin pistä leivoksiin. Varma tapa saada makeimman teränsä menettäneet vadelmat maistuvampaan muotoon.

4. Suklaiset banaanimuffinssit

Mustaksi muuttuneet jämäbanaanit puolestaan saivat uuden makoisan elämän ja pääsivät hyötykäyttöön mehevissä, suklaahippusin täydennetyissä banaanimuffinsseissa. Jälleen ihan superhelppo ohje, eikä paistamiseenkaan paljoa puolta tuntia pidempään mene. Sopivat yhtälailla aamun kahvipalaksi, päivän välipalaksi kuin illan herkkupalaksikin!

3. Bataattimunakas chorizolla

Kolmannelle sijalle kiilasi tuulahdus Espanjaa chorizolla terästetyn bataattimunakkaan muodossa. Jälleen kerran hyvä ja helppo arkiruoka, joka syntyi pohtiessani jämiksi jääneille kasviksille käyttöä. Tännehän ne upposivat munien sekaan mukavasti! Kivasti täyttävä vaihtoehto arkiruokailuun.

2. Intialainen voikana

Sitten tuttujen juttujen pariin. Intialainen voikana taitaa nököttää kakkossijalla jo kolmatta kuukautta peräjälkeen. Vähän mausteisemmat, aasialaiset ruoat näyttävät siis maistuvan kansalle edelleen kotimaisia hirvipullia paremmin. Mites se nyt näin?! ;)

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Hmmmmm… Aasialainen kookos-kanakeitto pitää edelleen tiukasti ykköspallia hallussaan. Ja vieläpä aika huimalla etumatkalla muihin nähden. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että vielä vuosi 2017 on kookos-kanakeiton heiniä kahden edellisen tapaan? Aika näyttää, mutta emäntä kaipaisi jo vähän vaihtelua kärkeen ;)

Vaikka listalla on paljon kivoja ja maistuvia juttuja, niin kannattaa katsastaa myös muut viime kuun uutukaiset. Hyviä kaikki! Koska Paleokeittiössähän tarjoillaan vain ja ainoastaan hyvää ruokaa ;)

Mitä Paleokeittiössä pistetään tulillle maaliskuussa?

Ajatukset ovat maaliskuun osalta vielä aika auki, mutta ainakin herkulliset, pekoniin käärityt kanarullat odottavat jo sivustolle pääsyä. Suunnitteilla on myös valmistaa todellista arjen terveellistä pikaruokaa tuoreista raaka-aineista wok-wok-wokkiviikkojen muodossa. Joten… pysypä Paleokeittiössä! =)

Maistuvaa maaliskuuta Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.