Kala, Reseptit, SEMIPALEO
Jätä kommentti

Vuohenjuustoinen lohimedaljonki

Piti hyödyntää halvat merilohimedaljongit jotenkin, joten uuniinhan nämä 300 gramman jättiläiset päätyivät. Kovasti teki mieli myös vuohenjuustoa, joka sopikin aivan loistavasti kalan kaveriksi. Mun mielestä. Tosin mun mielestä vuohenjuusto sopii minkä kanssa vaan! Lisukkeena mun uunikasvisten kuningatarta, punasipulia, ja täysipainoinen ateria valmis! Eipä uskoisi, että vielä viitisen vuotta sitten en koskenut sipuliin kuin sipuliin pitkällä tikullakaan. Niin se maailma ja makuaisti muuttuu!

NELJÄÄN ANNOKSEEN UPPOAA…

  • ~600 g lohimedaljongeja (2 isoa tai 4 pienempää)
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa esim. Chavroux
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • Provencen yrttejä (lemppari kans! :))
  • sitruunapippuria
  • suolaa
  • (sitruunamehua)

VALMISTUU KÄDEN KÄÄNTEESSÄ…

  1. Lado medaljongit uunivuokaan.
  2. Valmista ”vuohenjuustokuorrute” sekoittamalla keskenään pehmeä vuohenjuusto ja maustamaton tuorejuusto sekä yrtit. Haarukka toimii aika hyvin.
  3. Mausta lohipalat sitruunapippurilla, suolalla ja maun mukaan sitruunamehulla. Jos multa kysytään, niin sitruuna on must!
  4. Lisää juustotahna medaljonkien päälle.
  5. Lohko kaveriksi punasipulia, jotka voit vielä valella öljyllä ennen uuniin pistämistä (avokaadoöljy on mun valinta!).
  6. Koko komeus uuniin ~20-30 minuutiksi tai kunnes kala on kypsää. Nämä isot medaljongit veivät ~40 min kypsyäkseen. Pienemmät tulevat varmasti nopeammin.
  7. Enjoy!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.