Kananmuna, Reseptit, SEMIPALEO, TÄYSPALEO
Jätä kommentti

Välipalaksi munamuffinssit

Mikäs tämän kätevän välipalan historia olikaan… Piti kai vaan päästä kokeilemaan uutta silikonista muffinssivuokaa. Ja saada samalla jotain helppoa herkkua useammalle aterialle. Oikeastaan olin jo pitkään halunnut kokeilla ”mini quicheita”, mutta se ”kätevä” vuoka puuttui. Hmmm.. tai käteväksi kuvittelemani vuoka. Todellisuudessa meinasin repiä pelihousut vuokaa tiskatessa. Jotenkin olin kuvitellut, ettei silikonivuokaan tarraa mikään kiinni, mutta miten väärässä mä olinkaan! Tai sitten en osaa vaan käyttää vuokaa. Pistäkääs vinkkejä viisaammat, kuinka saada silikoninen muffinssivuoka käytön jälkeen näppärästi puhtaaksi! Öljyäminen ei ainakaan toiminut niin hyvin kuin alunperin ajattelin.

AINEKSET kuuteen muffinssiin…

  • 5-6 kananmunaa
  • luraus kookosöljyä
  • hippanen suolaa
  • mustapippuria
  • Provencen yrttejä tai muita makua antamaan

Perusmassa syntyy kätevästi näistä. Lisäksi oman maun mukaan täytteitä lisää! Itse paistoin mukaan pekoni- ja sipulikuutioita (huom. pekoni pitää kypsentää pannulla ennen uuniin menoa). Puolet muffinsseista syntyi näistä ja loput saivat lisää makua vielä aurinkokuivatuista tomaateista ja pehmeästä vuohenjuustosta. Massa lisukkeineen voideltuun silikoniseen muffinssivuokaan ja uuniin 175 asteeseen ehkä 20 minuutiksi. Kypsyyden voi helposti todeta hammastikulla. Helppoa, hyvää ja kätevää! Sopii aamuun, välipalaksi ja illan painikkeeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.