Ateriat, Makkara, Reseptit, SEMIPALEO
Comments 3

Kesän ensimmäiset

Siinä ne nyt ovat! Kesän ensimmäiset perunat ja makkarat! Tarkemmin ajateltuna taitavat olla tämän vuoden ensimmäiset… Uutta, vetistä ja mautonta ruotsalaista pottua (jota ei edes kirnuvoi pelastanut), valkosipuliraakamakkaraa oikein kaksin kerroin ja kyljessä hapankaalit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näyttää… hmmm… ei niin hyvältä. Maistui… hmmm… ei yhtään paremmalta. Ehkä annan tilaisuuden loppukesästä vielä äipän maan perunoille. Muuten kesän perunat taitavat olla jotakuinkin tässä. Pitäydyn hyvillä mielin värikkäissä salaateissa, joista tulee hyvä olo ja iloinen mieli. Mielikuvat osoittautuivat jälleen kerran vääriksi, mutta tulipa uuden potun himot kerralla tyydytetyksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

No okei, ehkä mä vielä kokeilen ne kaupan uudet kotimaiset. Ja yritän ensi kerralla muistaa myös tillin. Josko vika olikin tillin ja kidesuolavoin puuttumisessa ;)

3 Comments

  1. Ei noita pottuja vielä mitkään taiatkaan pelasta :) Eipä sitä yleensä uudet perunat muulle maistu ennenkö aikaisintaan tuolla juhannuksen tienoilla. Aina ei ehdi vielä silloinkaan jos on alkukesä ollut huonoa. Eli heinäkuussa sitten herkutellaan sillin ja voin kera <3 Ja kevätsipuli sopii myös oikein hyvin tuoreena noiden päälle ja tilli sit siellä keitinvedessä :) Ja kunnolla merisuolaa keitinveteen myös! Kyllä ne mielikuvat vielä osoittautuu oikeiksi ;)

  2. Marita says

    Nuo makkarat ovat töyttä kakkaa – niitä en uskaltaisi syödä. Ystäväni sai niistä todistetusti ruokamyrkytyksen, huono hygienia tehtaassa.

    • Ikävä kuulla, että ystäväsi sairastui makkaroista, Marita. Itse olen onneksi myrkytyksiltä välttynyt, vaikka raakamakkaroissa on aina riskinsä. Suosittelen varmistamaan, etteivät ole kauan marketin lihatiskillä lojuneet ja valmistamaan mahdollisimman nopeasti oston jälkeen. Ja paistamalla hyvin kypsäksi tietysti =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.