Ilmoitukset, Suomi <3 Paleo
Jätä kommentti

Hei Sinä!

Me etsimme Sinua!

Kyllä, juuri Sinua ihminen, joka omassa elämässäsi koet toteuttavasi jonkinasteista paleoliittista elämäntapaa! Tai ME emme varsinaisesti etsi, mutta emäntä etsii. Me toimimme vain kampanjan vetävinä mainoskasvoina. Koska muita ei ollut käytettävissä.

Mutta kyllä mekin haluamme kuulla Sinun paleostasi! Koska olemme itsekin siirtyneet hiljattain noudattamaan villikissojen ruokavaliota. Tai ainakin yritämme kovin! Olemme vielä alkutaipaleella ja totuttelemme syömään kuten esi-isämme. Vaikka ruokavaliomme sisältääkin vielä jonkin verran kotimirrin murkinaa, niin olemme jo huomanneet aidon, oikean ruoan positiivisia vaikutuksia. Emäntäkin on huomannut! Sillä vaikka olemme jo vanhoja herroja, niin virtaa on riittänyt kuin pikkukissoilla!

Se meistä! Ehkä emäntä kertoo joskus tarkemmin kivikautisesta kissojen elämästä. Mutta jos Sinä olet kaltaisemme ”luolaeläin” ja vastaat mielelläsi muutamiin omaa paleoideologiaasi koskeviin kysymyksiin, niin ota yhteyttä emäntään. Saat häneltä lisätietoja ja nipun kysymyksiä. Vastauksesi on tarkoitus julkaista Paleokeittiön uudessa postaussarjassa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on kannustaa ihmisiä kohti parempaa hyvinvointia ja terveellisempää elämää. Omalla esimerkilläsi voit inspiroida muita ja osoittaa, ettei paleoliittiseen ideologiaan pohjaava elämäntapa ole ollenkaan vaikeaa. Ei ainakaan liian vaikeaa ;)

Ole rohkea! Ilmoittele itsestäsi!

Kiinnostuksesta ja osallistumisestasi jo etukäteen kiittäen Risto Reipas, Santeri Kinnunen sekä Paleokeittiön emäntä


P.S. Laitathan yhteydenottoosi otsakkeeksi vaikka ”Paleohaastattelu”, jotta meilisi erottuu helposti muusta postista. Kiitos! =)

P.P.S. Yleisiä kysymyksiä aiheesta otetaan avosylin vastaan tämän postauksen kommenttiosastolla!

P.P.P.S. Yhteyttä voi ottaa myös suoraan meilitse johanna (at) uniqperformance (dot) com tai Facebookin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.