TOP-listat
Jätä kommentti

Lokakuun TopFemma

Lokakuussa suosituimpien postausten listaus supistui Syyskuun TopKympistä TopFemmaan. Pitääkö ”Paleo ruokavalio” edelleen kärkisijaa? Se selviää, kun kelaat postausta eteenpäin.

Mutta sitä ennen ne neljä muuta kärkikahinoissa kiikkuvaa kirjoitusta. Edelleen lähempää tuttavuutta listan postausten kanssa pääsee tekemään klikkaamalla kuvaa.


5. “Tällä on nyt eletty tämä viikko ja hyvältä maistuu!”


4. ”Mutta niin se vaan lempi leimahti!”


3. “Se tunne, että nyt ei enää yhtään tätä!”


2. “Mitä polttoainetta sinä käytät?”


1. “Melko täydellinen syysillan aamupala, välipala tai jälkkäri.”


Niin se ykkössija vaan vaihtui! ”Paleo ruokavalio” tipahti ensimmäiseltä sijalta toiseksi ja sai väistyä brownien tieltä.

Vaikka lokakuun ylivoimaiseksi ykköseksi kiilasikin ”Lusikoitava brownie”, niin listakuninkaaksi nostaisin viime kuun yhdeksänneltä sijalta viidenneksi nousseen ”Aasialaisen nuudelisalaatin”, joka sai tavallaan kaksi listasijoitusta kolmosena keikkuvan ”Liikaa lihaa!” -postauksen myötä.

Uusia tulokkaita kärkivitoseen mahtui peräti kolme. Edellä mainittujen brownien ja liiallisen lihan lisäksi sinne kiilasi itsensä myös ”Tajuton kesäkurpitsavuoka”.

Mitä kolea ja pimeä marraskuu tuo tullessaan? Kynttilöitä? Who knows, mutta toivottavasti ainakin monta uutta postausta! Ehkä jotain muutakin… uutta ;)


P.S. Ykköspaikastaan on ”Lusikoitavan brownien” kiittäminen ahkeraa sometusta. Kiitos kaikille jakamiseen osallistuneille! <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.