intialainen, Kana, Paleokeittiön Parhaat, Reseptit, TÄYSPALEO
Comments 4

Banskubroisku intialaisittain

Oikein rattoisaa pääsiäistä, ihmiset! Aurinko paistaa päivän alkajaisiksi ja pääsiäisfiiliksen pitäisi olla kohillaan. Mutta kun ei ole. Olo on samanlainen kuin kuvan viikko sitten lakastuneella neilikkakimpulla. Urheasti sekin jaksoi maljakossa kolmisen viikkoa tönöttää ennen kuin tapahtui väistämätön. Se lakastui. Niinkuin leikkokukkakimpun kuuluukin lakastua. Minä sain viime viikonloppuna lomaviikon kunniaksi pöpön keuhkoputkeeni, josta lima nousi viime yönä päähään. Hienoa, ettei tarvitse enää yskiä keuhkoja pellolle, mutta se tunne… kun pää on täynnä räkää, you know? I`m fading like a flower… mutta bileet jatkuu! =)

Tilastani johtuen ruoka ei ole hirveästi viime viikkoina maistunut. Ensin vatsapöpö ja flunssapöpö päälle. Miten musta tuntuu, että olen elänyt tämän ennenkin

Paleokeittiössä ei siis tulla näkemään mitään erityisiä pääsiäisen ruokakarkeloita. Työstämistä odottavat pari myskikurpitsaa ja pähkinät on laitettu kakkua varten likoamaan. Näillä pärjätään. Vetämätön emäntä käy perinteiseen tapaan täyttämässä pääsiäiskupunsa vanhempien ruokapöydässä.

Jos joku muukin haluaa viettää arkisempaa ruokapääsiäistä, niin tässäpä oiva vaihtoehto! Alkuviikosta tuli pistettyä banskut pannareiden sijaan broiskun sekaan. Toimii! Yllättävän hyvin. Banskubroisku on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka syystä tai toisesta panikoivat hiilareista paleolla. Sopii tipumaisen koostumuksensa ja värinsä puolesta hyvin myös pääsiäiseen ;)

Intialainen banaanibroileri | paleokeittio.fi

INTIALAINEN BANSKUBROISKU

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Intialainen banaanibroileri | paleokeittio.fi

Pirteää pitkäperjantaita!

4 Comments

  1. Kirsi says

    Ooh miten hyvältä näyttää, pakko kokeilla seuraavalla kerralla, kun on broileria jääkaapissa!

  2. Johanna KL says

    Kokeilin ja ihastuin. Herkullista! Kiitti ohjeesta. Helppo ja hyvä ruoka.

  3. Julia says

    Tää on niin ihanan herkullinen ja helppo ja nopea tehdä että oon jo kolmatta kertaa laittanut😄

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.