Paleo info
Jätä kommentti

2000 täyteen! Tänään!

Paleokeittiön facebook -sivu ylitti tänään vähän yhtäkkiä ja yllättäen 2000:n tykkääjän rajan! Ehkä pieni saavutus yhteiskunnalle, mutta sitä suurempi on merkitys emännälle.

Tämä ei ole mikään virallinen kiitospuhe, mutta haluan siitä huolimatta kiittää kaikkia Paleokeittiön puolesta peukuttaneita sekä ihan kaikkia – lukijoita, vierailijoita, yhteistyökumppaneita ja keitä kaikkia täällä nyt käykään.2000_fb likes

 KIITOS! Sinulle <3

Juhlapuheiden ja muiden kiitosten aika on muista kiireistä johtuen myöhemmin. Joutuneepa tässä kai viikonloppuna juhlakakkuakin leipasemaan. Helppoon, yksinkertaiseen ja nopeaan paleotyyliin kauden kasviksia hyödyntäen ;)

Ennen kakkua jonossa on vielä pari syksyistä postausta. Josko aloiteltaisiin vaikka punakaalista ja siirryttäisiin siitä samaa väriteemaa noudattaen aivan yltiöhyvän, maanmakean punajuurikeiton pariin. Kaikki kunnia siis kauden kasviksille! Koska ne ovat nyt parhaimmillaan =)

I`ll be back! Joten pysy edelleen Paleokeittiössä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.