Uutiset, Valmennus
Jätä kommentti

Paleota, paleota ja TehoPaleota

Paleokeittiössä on ollut hieman hiljaista… Mitä emäntä oikein duunaa?!

Arki on alkanut oikein todenteolla ja se tarkoittaa, että emäntä duunaa töitä! Niitä oikeita töitä. Niitä, joiden avulla saadaan asuntolainaa lyhennettyä ja paleopöperöä pataan. Valmennukset ovat alkaneet. Niiden joukossa myös 28 päivää puhtaasti paleolla eli facebookissa toteutettava TehoPaleo28™ -ryhmävalmennus, jonka avulla aion potkaista myös itseäni pikkuisen pyllylle. Se tuntuu tarvitsevan sitä, pientä potkua ja tiukkaa paleota, hah hah!

Mites sun hanuri? Jos sekin tarvitsee pientä potkaisua, niin vielä ehtii ja mahtuu mukaan! Voit lunastaa oman potkusi Paleokaupasta. Sieltä löytyy tarkemmat tiedot valmennuksn sisällöstä, mm. nämä aloitusoppaan ensimmäiset sivut.

Ryhmä avautui eilen ja viikonlopun me tehopaleolaiset vietämme urakkaan valmistautuen. 28 päivän matka alkaa maanantaina, mutta matti- ja maijamyöhäset toivotetaan tervetulleiksi vielä sunnuntaihin 25.1. saakka. Sen jälkeen laitetaan ryhmän ovet säppiin! Poikkeuksena nyt ne, jotka haluavat täydentää TehoPaleota yhden tai kahden viikon TehoDetox -paketilla. TehoDetox -paketit ovat nimittäin myynnissä enää tämän ja huomisen päivän. Eli jos haluat kattavan sisäpesun, niin TOIMI!!

Ja huomio sinä jo talven TehoPaleo -pakettisi lunastanut! Käyhän pikimmiten liittymässä valmennusryhmään.

Jotain uutta, jotain vanhaa ja vähän oranssia! TehoPaleo28 on kokenut pienen makeoverin ja täydentynyt siinä samassa täyttä paleota olevilla resepteillä. Tarjolla on yli 20 reseptiä, joiden kantavina teemoina ovat ravintoaineiden runsaus, sateenkaaren väritys sekä elämän sietämätön helppous. Ja keveys. Osa resepteistä on tutumpaa peruspurtavaa ja osa kiiltelee vielä korkkaamattomana uutuuttaan.

Mitä TehoPaleolla saa syödään? No vaikka mitä ja esimerkiksi näitä! Tuu mukaan säätämään syömisiä ja tuulettamaan kroppaa!

Pikku vinkki vielä sinulle, joka olet kiinnostunut paleosta! Käypä ostamassa uusin Fit Laihdu! -lehti ja käännä samantien sivulle 10. Sillä sieltä löytyy vihdoin sellainen juttu paleosta, josta emäntäkin tykkää! Kiitokset asiallisesta ja asiapitoisesta jutusta kuuluvat toimittaja Anna Ferrantelle, joten kiitos Anna! =)

Myös Paleokeittiön facebook -sivulla vilisee! Kohta juhlitaan nimittäin kolmetonnisia! Ja juhlan kunniaksi pistetään tietysti arvontaa pystyyn! Heti, kun tykkäysmittari pyörähtää uudelle tuhatluvulle. Jos paleo ja Paleokeittiö tuntuvat olevan sun juttu, etkä vielä ole tykkääjien joukossa, niin tule mukaan auttamaan bileiden järjestämisessä.

Suuntaa siis tonne ⇒

Ja nyt emäntä hinaa hanurinsa tästä koneen äärestä naamakirjan sijaan kauppaan keräämään tarvikkeet erityisesti TehoDetox -paketin lunastaneille suunnattuun detoxsoppaan! Ja palaa taas Paleokeittiöön kokkaamaan, kun vuorokauden tunnit antavat myöden.

Parhainta viikonlopun jatkoa sinulle! =)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.