Kyselyt / keskustelut, Valmennus
Comments 4

Päin paleota ja kohti Kuntoa?

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin myös emännän joululoma. Huomenna on jo työpäivä ja aika ottaa emännän kauhan lisäksi valmentajan piiska kauniiseen käteen. Kyllähän sitä jo hieman ikävä on ollut ;). Aiheeseen liittyen pientä kyselyä pukkaa! Nimittäin monta mielenkiintoista projektia on aluillaan ja osa vielä ajatuksissa. Nyt pitäisi vähitellen tehdä päätöksiä, siirtyä ajatuksista tekoihin ja sitoutua. Koska yksi ihminen ei kykene kerralla kaikkeen kivaan, niin joudun priorisoimaan ja aikatauluttamaan tekemisiäni. On aika pistää kevätkausi kuntoon! Ja siihen tarvitsen Sinun apuasi =)

PäinPaleota12

PäinPaleota12

Olen jo miltei vuoden verran lupaillut PäinPaleota facebook -valmennusta. Ehkä nyt on aika ryhtyä tämänkin asian suhteen sanoista tekoihin. Pari TehoPaleo30 fb -valmennusta on takana. Ne ovat olleet mielestäni onnistuneita ja opettavaisia, ja muokanneet ajatuksiani PäinPaleota -valmennuksen suhteen. Aiemmin kaavailemani 42 päivän sijaan olen tullut siihen tulokseen, että päivät eivät riitä, vaan ne on syytä tuplata. Näin PäinPaleota42:sta tuli PP12.

Asiaan! Jos kiinnostusta löytyy riittävästi, niin olen päättänyt toteuttaa PP12 -valmennuksen tällä, kevään 2014 valmennuskaudella. Tarkkaa päivämäärää ei vielä ole. Haluan ensin kartoittaa kiinnostusta kyseistä valmennusta kohtaan. Lyhyesti kyseessä on 12 viikon valmennus, jossa tutustutaan ja opetellaan paleo -elämäntapaa askel askeleelta ensisijaisesti ruokavalioon liittyen. Valmennus tapahtuu facebook -ryhmän kautta. Aloitus lähiviikkoina ja hinta 99 €/kk. Koska kyseessä on pilottivalmennus, niin tarjoan tämän ensimmäisen valmennuksen ~30% edukkaammin eli hintaan 69 €/kk. Valmennuksen toteutuminen edellyttää kuitenkin tiettyä osallistumismäärää eli olen valmis vetämään valmennuksen, jos osallistujia ilmoittautuu riittävästi.

Liity ryhmään!

CrossKunto ETÄ

Myös toinen facebook -ryhmän avulla toteutettava valmennus on mulla mielessä, joten kyselläänpä kiinnostusta myös sen suhteen tässä samalla. Kyseessä on 12 viikon  toiminnallisen harjoittelun (crosstraining) valmennus nimeltä CrossKunto ETÄ. Hintaa en valitettavasti ehtinyt vielä tähän hätään laskemaan, mutta laskeskellaan pikapikaa, jos kiinnostusta riittää. Lisää infoa tästä valmennuksesta voi käydä kurkkimassa yritykseni kotisivuilta (CrossKunto ETÄ). Sieltä löytyy myös muita valmennusvaihtoehtoja, jos kiinnostusta liikunta- ja/tai ravintovalmennusta kohtaan olisi, mutta kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei oikein natsaa.

Liity ryhmään!


EDIT: Postin aiemmin postauksessa olleet kyselyt. Pahoitteluni jo niihin vastanneille. Jos olet kiinnostunut näistä valmennuksista, niin käy liittymässä kyseisen valmennuksen fb-ryhmään! 

4 Comments

 1. Eve Tara-Vahde says

  Tervehdys! Yritänpä siis toisen kerran… eli onko minun nyt todella liityttävä FB:hen jotta voisin PP12:ta osallistua??? Eve

  • Moikka Eve! Sun ei tarvitse liittyä feissariin, sillä olen päättänyt ottaa tähän pilottiin mukaan myös ns. kylmiä sähköpostivalmennettavia. Eli valmennusmatsku tupsahtaa inboxiin kerran viikossa, mutta en valitettavasti kykene ohjaamaan meilivalmennettavia henkilökohtaisesti sen enempää. Jos tämä järjestely toimii kohdallasi, niin tervetuloa PP12 valmennukseen, Eve!

   Laitan vielä kattavampaa infopostausta, kun valmennus on ajankohtainen. Vielä riittää töitä! Enkä uskalla luvata mitään nyt, kun täytyy keskittyä taas muihinkin hommiin. Hieno viikko takana ja onneksi paljon on jo pulkassa! Kyllä tämä tästä! =)

  • Mija Varis says

   Mikä tarve sinulla on PP12:tata? Olet valmiiksi hmmm….. hoikka :-D Kurjuuden maksimointi?

   T. Yksi oikeasti ylipainoinen Mika Crossista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.