Uutiset
Jätä kommentti

TehoPaleo28™ fb-valmennus

Muutama sananen tuosta kohta alkavasta TehoPaleo28™ -valmennuksesta. Koska menin siitä facebookissa hieman ennen aikoja vihjailemaan ja hukuin sen jälkeen viestitulvaan.

TehoPaleo28™ – Talven tehokkain taival kohti parempaa oloa

TehoPaleo28 on siis facebookissa tapahtuva neljän viikon tiukasti täyspaleoruokavaliota seuraava valmennus, haaste, kampanja, tempaus, puhdistus, tutustuminen tai paluu paleopolulle, matka, retki, taival kohti paleota, parempaa oloa, terveyttä, virkeyttä, hyvinvointia, paleompaa elämäntapaa tai kuinka kukin kohdallaan, omista lähtökohdista käsin haluaa valmennuksen määritellä.

Alunperin, muistaakseni vuonna 2010 tai 11 rakensin konseptin tehokeinoksi ravintovalmennettavilleni, jotka olivat jo tutustuneet ruokavalioon peruspaleovalmennuksen kautta ja noudattaneet sitä useamman, vähintään 3 kuukauden verran. Keväällä 2013 vedin ensimmäisen TehoPaleo -valmennukseni verkossa ja tuleva valmennus on nyt jo järjestyksessään kuudes konseptin perustuva fb -valmennus, johon Sinä olet tietysti tervetullut mukaan!

 

Koska se alkaa, kauanko se kestää, mitä se maksaa ja miten siihen pääsee mukaan? Nämä taisivat olla yleisimpiä saamieni viestien aiheita.

Kokonaisuudessaan valmennus kestää 4 + 1 viikkoa eli 28 päivää paleopöperöllä ja noin viikon verran valmisteluita ja jälkihoitoa. Alunperin oli tarkoitus aloittaa varsinainen ”kuuri” jo maanantaina 19.1., mutta suattaapi olla, että en ihan siihen mennessä saa vielä kaikkea matskua valmiiksi, jolloin aloitus siirtyy viikolla eteenpäin. Valmennusmateriaali on sinänsä aiempien valmennusten jäljiltä koossa, mutta halusin hieman päivittää sitä entistä selkeämmäksi ja yksinkertaisemmaksi. Ja tuoda mukaan myös jotain uutta. Uutta ovat tällä kertaa vain valmennettaville suunnatut reseptit, joiden testaaminen tässä nyt vie eniten aikaa.

Valmennuksen perusosa kustantaa 69 € ja sen voi ostaa Paleokaupasta. Mukaan pääsee siis lunastamalla valmennuspaketin ja liittymällä sen jälkeen suljettuun facebook -ryhmään. Lisää tietoa Paleokaupassa.

TehoPaleo28 sopii kaikille paleosta kiinnostuneille, perusterveille ihmisille. Jos sinulla on jokin sairaus, niin olet kyllä oikein tervetullut mukaan, mutta omalla vastuullasi. Kyseessä on ryhmävalmennus eli perusasioilla mennään eikä yksilöllisiä tarpeita ole mahdollisuutta tämän valmennuksen puitteissa huomioida. Jokainen voi kuitenkin muokata toteutusta parhaiten omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Eli pipo tiukalla edetään, mutta ei niin tiukalla, ettei järki toimi.

Ja sitten vielä yksi tärkeä juttu. Valmennus ei ole paleon teoriakurssi! Eli pyritään keskittymään teorian sijaan käytäntöön ja tekemiseen. Valmennuksen tavoitteena ei ole antaa vastauksia kysymykseen miksi vaan mitä ja miten. Ennen kaikkea kyse on inspiraatiosta, yhdessä tekemisestä ja kokemusten jakamisesta.

Jos sinulla on kysymyksiä valmennusta koskien, niin toivon, että jättäisit kysymyksesi tähän ketjuun,jolloin muutkin voivat hyötyä kysymyksistä ja vastauksista eikä mun tarvitse käyttää aikaa vastaamalla samoihin kysymyksiin jokaiselle yksityisesti. Tietysti jollain tapaa arat tai henkilökohtaiset kysymykset voi laittaa myös yksityisviestinä.

This entry was posted in: Uutiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.