Kesä ja kesäruoka! Parasta kesässä on parempien raaka-aineiden, maukkaamman ja ravinteikkaamman ruoan lisäksi ruoanlaiton helppous. Kesäinen salaatti kun syntyy käden käänteessä periaatteella pese, pilko ja syö!
Jokunen viikko sitten tuli pyöräytettyä kesänmakea nektariini-halloumisalaattia parilla eri tyylillä. Hieman enemmän ja vähän vähemmän pilkottuna. Vähemmän pilkottu näyttää paremmalta, mutta enemmän pilkotun syö helpommin ja säästää tiskeissä. Ainakin yhden veitsen verran ;)
KESÄNMAKEA NEKTARIINI-HALLOUMISALAATTI
- vauvapinaattia
- rucolaa
- nektariinia
- halloumijuustoa
- salaattisiemensekoitusta
- paistamiseen hunajaa ja CocoVin kookosöljyä
- kastikkeeksi balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä
- Grillaa tai paista noin sentin paksuiset halloumiviipaleet kookosöljyssä pannulla.
- Grillaa tai paista lohkottu nektariini hunajalla terästetyssä kookosöljyssä (1 rkl hunajaa + 1-2 rkl kookosöljyä).
- Kippaa lautaselle pinaatti-rucola -pedin päälle.
- Viimeistele balsamiviinietikalla, oliiviöljyllä ja salaattisiemenillä.
- Nauti lämpimänä.
Lyhyestä virsi kaunis eli se on siinä! Mutta loppuun vielä pieni vinkkaus. Nimittäin kivan kesäistä arvontaa pukkaa pikapuoliin! Jos Paleokeittiön facebook -sivu ei ole sulle vielä tuttu, niin nyt kannattaa viimeistään käydä klikkaamassa ”tykkää” -nakkulaa. Koska kohta neljän tonnin arvonta!