KESÄ, Sesonki
Jätä kommentti

Heinäkuussa herkutellaan tuoreilla kesäkasviksilla & marjoilla

Mitä keskikesän reseptejä Paleokeittiössä kokkaillaan heinäkuussa?

Tietysti kaikenlaista tuoretta ja kypsää herkkua kukkakaalista ja kesäkurpitsasta. Sekä auringon kypsyttämistä, punaposkisista tomaateista.

Makeutta suolaisiin ja makeisiin annoksiin livautetaan mehevien nektariinien ja persikoiden muodossa.

Ravinnerikkaat kotimaiset marjat maistuvat ehkä parhaiten ihan sellaisenaan, mutta virkistävät myös raikkaita salaatteja ja kesäisiä jälkkäreitä – mustikka, mansikka ja vadelma ovat todellista heinäkuun herkkua. Halpaakin. Kun menee metsään ja käärii hihat!

Ja kun mieli halajaa jotain hieman hienostuneempaa, niin pistetään kirsikka kakun päälle – uuniin, pirtelöön tai jäätelön sekaan.

Paleokeittiön sesonkireseptit - Heinäkuu

Poimi Paleokeittiön parhaat heinäreseptit!

Selaa koko lista tai oikaise pikalinkkien avulla suoraan oman lempiraaka-aineesi pariin.


Kesäkurpitsa

Kukkakaali

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Tomaatti

Persikka & nektariini

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Kirsikka

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Mansikka

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Mustikka

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Vadelma

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Herkullista heinäkuuta Sinullekin!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

Seurustellaan somessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.