Mitä keskikesän reseptejä Paleokeittiössä kokkaillaan heinäkuussa?
Tietysti kaikenlaista tuoretta ja kypsää herkkua kukkakaalista ja kesäkurpitsasta. Sekä auringon kypsyttämistä, punaposkisista tomaateista.
Makeutta suolaisiin ja makeisiin annoksiin livautetaan mehevien nektariinien ja persikoiden muodossa.
Ravinnerikkaat kotimaiset marjat maistuvat ehkä parhaiten ihan sellaisenaan, mutta virkistävät myös raikkaita salaatteja ja kesäisiä jälkkäreitä – mustikka, mansikka ja vadelma ovat todellista heinäkuun herkkua. Halpaakin. Kun menee metsään ja käärii hihat!
Ja kun mieli halajaa jotain hieman hienostuneempaa, niin pistetään kirsikka kakun päälle – uuniin, pirtelöön tai jäätelön sekaan.

Poimi Paleokeittiön parhaat heinäreseptit!
Selaa koko lista tai oikaise pikalinkkien avulla suoraan oman lempiraaka-aineesi pariin.
Kesäkurpitsa
Kukkakaali
Tomaatti
Persikka & nektariini
Kirsikka
Mansikka
Mustikka
Vadelma
Herkullista heinäkuuta Sinullekin!

Seurustellaan somessa!