Gluteeniton, Joulu, Juomat, Kananmunaton, Maidoton, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, TÄYSPALEO, Vegaani, Viljaton
Jätä kommentti

Black bomb X-mas edition

Tänään PITI postata arjen ruokarealismia savuisen jämämunakkaan muodossa, mutta munakas odottakoon, koska emäntä on ihan superinnoissaan tästä joulunmakuisesta, tuorepuristetusta mehusta! Joulureseptejä onkin jo toivottu, ja jotain ajatuksia aiheen tiimoilta päässä pyörii. Tällä helpolla, jouluisella juomalla päästään kuitenkin pikaisesti tunnelmaan =)

Kuten Paleokeittiön facebook- ja instagram -seuraajat ovatkin jo voineet todeta, niin emäntä vaihtoi reilu viikko sitten suklaat mehuihin. Mehureseptejä pukkaa ensisijaisesti faceen, mutta parhaat on paree pistää talteen myös blogin puolelle. Facesta kun on hiukan hankala tarpeen vaatiessa kaivella menneitä. Ehkä teen jossain vaiheessa mehuviikoista vielä jonkinlaisen koostepostauksen…

Ja hei, kaikkien laatumehuista kiinnostuneiden kannattaa kurkata nyt myös Paleokaupan puolelle! Siellä on nimittäin aiheeseen liittyvää kamppista meneillään. Mutta VAIN 21.12.15 saakka!

Palataanpa takaisin herkkumehun pariin! Kyseessähän ei ole mikään Paleokeittiössä ennennäkemätön terveyspommi. Black bomb näki päivän valon jo lähes pari vuotta sitten. Mutta jouluversio sen sijaan on jotain uutta ja aika mahtavaa! Pientä tuunausta peliin ja mehu on kuin uusi ja ihan joulua varten tehty!

BLACK BOMB X-MAS EDITION 2015

  • yhden granaattiomenan siemenet
  • 150 g sulatettuja pakastemustikoita
  • viipale kuorittua sitruunaa
  • 1 tl glögimaustetta
  1. Anna pakastemustikoiden sulaa huoneenlämmössä tai lämpimässä vesihauteessa.
  2. Kerää granaattiomenasta siemenet. Nopeiten hommasta suoriutuu puolittamalla granaattiomena, venyttelemällä kuorta hieman ja koputtelemalla siemenet kuoren uumenista esiin rennosti lusikalla vähän isompaan kippoon.
  3. Sekoita sulaneiden mustikoiden joukkoon teelusikallinen glögimaustetta.
  4. Pudottele marjat mehupuristimeen ja nauti ravinteikkaasta, jouluisesta juomasta.

Vielä kun olisin älynnyt heittää lasiin kanelitangon sekoitustikuksi! Mutta enpätällä kertaa älynnyt ;)

Tsekkaa myös terveemmät vaihtoehdot perinteiselle tölkkiglögille!

Jouluisia mehuhetkiä Sinullekin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.