Ilmoitukset, Lifestyle
Jätä kommentti

Makoisaa Joulua!

Paleokeittiön emäntä toivottaa riemukasta, makoisaa ja joutilaista Joulua!

Tervetuloa myös uudistuneeseen Paleokeittiöön! Emäntä on sama vanha, samoin jutut. Mutta josko aina silloin tällöin jonkun uudenkin reseptin tai muun tarinan saisi tuupattua tupaan.

Mutta jottei pelkkää vanhaa samaa, niin myös jotain uutta! Uuden ilmeen ohella uusinta uutta on keittiön osoite. Paleokeittiöön löydät suorinta tietä naputtamalla osoitteeksi lyhyesti ja ytimekkäästi..

paleokeittio.fi

Jos paleo, keittiö tai emäntä eivät ole sinulle ennestään tuttuja, niin raapustelin aiheesta myös pienen esittelytekstin.

Vielä vähän listoja ja maalia uupuu uudistuneesta keittiöstä. Pieni pintaremontti siis jatkunee vielä jonkin aikaa. Toisaalta olo on mukavan kotoinen kun paikat ovat hieman rempallaan. Kyllähän sen jokainen tietää, kuinka näissä remonteissa tuppaa käymään; kaikki kerralla kuntoon tai ei koskaan!

Mielelläni kuulen myös Sinusta, arvoisa vierailija! Sana on vapaa kommenttiosioissa ja yksityisemmin voi edelleen viestittää savumerkein. Kaikki palaute, mielipiteet, kehitysehdotukset, toiveet, tarinat ja terveiset ovat tervetulleita!

Sinä olet tervetullut!

Jouluna, joulun jälkeen ja ensi vuonna! =)

Tykkää myös niin, että halkeet!

Facebook on aina askeleen edellä ja sieltä löytyy myös paljon juttuja, joita ei keittiön seinälle mahdu. Kuten esimerkiksi tämä ajankohtainen valmentajan vinkki =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.