Kampanjat
Jätä kommentti

Oisko Raakaruoka-aika!?

Tai kiinnostaisiko Ruokapyramidihuijaus? Ehkä Kuntoilu 2.0?

Viime viikon kahden tonnin bileissä arvoin Atena kustannuksen lahjoittaman kirjapaketin, joka sisälsi tämän tuhdin hyvinvointipaketin kolmien kansien välissä. Arvonnan yhteydessä kysyin, että ”Mistä hyvinvointiin tai ruokaan liittyvästä aiheesta haluaisit lukea kirjan muodossa?”. Vastauksia tuli yli 100 ja aika monen lukutoivelistalla oli raakaruoka, joka sopii aivan mainiosti myös paleoon. Myös Ruokapyramidihuijaus tuntui kiinnostavan ja siksipä Atena kustannus haluaa nyt tarjota Paleokeittiön lukijoille nämä kaikki arvontapaketissa olleet kirjat edulliseen 20 euron kappalehintaan (hintoihin lisätään toimituskulut 3,50 €)!

Jos olet kiinnostunut kirjoista tai niiden aiheista, niin hopihopi tilausta vaan tekemään Atenan verkkokauppaan! Tarjous on voimassa lokakuun loppuun saakka ja kirjat voi hankkia itselleen alennushintaan käyttämällä tilausvaiheessa tuttua koodia PALEOKEITTIO (oo:lla, ei öö:llä ;)).

Itseltäni löytyy tuo Outi Rinteen hieno ja kattava Raakaruoka-aika!. Valitettavasti en vaan ole ehtinyt syventyä kirjaan vielä selailua syvemmin, mutta hyvältä näyttää ja varmasti myös maistuu. Etenkin raakaleivonnaiset ja muut terveemmät raakaherkut ;p

Kannattaa myös muistaa Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirja, jonka voi edelleen lunastaa itselleen tuolla samaisella PALEOKEITTIO -koodilla hintaan 26,50 € (+ toim.kulut 3,50 €). Muutaman reseptin olen kirjasta jo jakanutkin. Muistatko vielä Äijämäisen punakaalisalaatin tai Ruokaisan frittatan?

Alekirjat esittelyineen löytyvät seuraavien linkkien takaa. Käy tutustumassa!

Outi Rinne: Raakaruoka-aika! – Herkkuja ilman hellaa ja uunia (ovh. 33 €)

Susanna Kovanen & Harri Lapinoja: Ruokapyramidihuijaus – Mitä meille syötetään ja miksi (ovh. 30 €)

Gretchen Reynolds: Kuntoilu 2.0 – Liiku tehokkaammin, treenaa fiksummin, palaudu nopeammin ja elä pidempään (ovh. 30 €)


Jos olet kiinnostunut paleoruokavaliosta sekä terveydestä ja hyvinvoinnista laajemminkin, niin suosittelen lämpimästi tykkäämään myös hiljattain pystytetystä, emännän hallinnoimasta Uniq LW facebook -sivusta. Sivustolla kerron myös, kuinka voit hoitaa itseäsi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi lääkkeettömin vaihtoehdoin =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.