Valmennus
Jätä kommentti

Mikään ei muutu… vai muuttuuko?

Ihan pikapikainen muistutus, paitsi siitä, että mikään ei muutu ellei mitään muuta, niin myös siitä, että nyt alkavat olla käsillä viimeiset hetket osallistua syksyn piristävimpään valmennukseen! Kyseessä on tietysti vetämäni 14 päivän Tehodetox, johon voi lunastaa oman lippunsa ENÄÄ tämän ja huomisen päivän ajan UNIQ WebShopista. Älä enää mieti, vaan toimi! Samasta osoitteesta löytyvät myös yksityiskohtaisemmat tiedot valmennuksesta.

If-you-change-nothing-Nothing-will-change

Tähän aikaan vuodesta kuulen jatkuvasti, kuinka väsyttää, masentaa, ei huvita ja makeanhimo alkaa hiljalleen kasvattaa rengasta vyötärön ympärille. Ja vatsakin on kipeä, eikä uni tule ajallaan, vaikka nukuttaa. Ajattelitko jatkaa energian tuhlaamista valittamiseen ja odottaa kevääseen olon paranemista? Sekin on tietysti yksi vaihtoehto, mutta voisitko odottamisen ja valittamisen sijaan TEHDÄ jotain, jolla on oikeasti vaikutusta kurjaan olotilaan?

It`s up to you. Mutta varmaa on, että valittamalla ei mikään muutu. Ei tämän päivän Suomessa, eikä sinun olotilassasi. Ei ainakaan paremmaksi. Päinvastoin. Mitä enemmän keskityt kurjan ja vetämättömän olotilan vatvomiseen, sitä ikävämmältä elo ja olo tuntuvat. Vai oletko koskaan kuullut sellaista sanontaa, että se, mihin elämässäsi ja ajatuksissasi keskityt, lisääntyy? Niin totta.

Minä tarjoan sinulle nyt mahdollisuutta keskittyä parin viikon ajan johonkin muuhun kuin valittamiseen! Lopeta syksyn harmaudessa kieriskeleminen. Sitä kun riittää vielä tovin, jos toisenkin. Tee jotain toisin! Toimi. Muuta jotain! Aloita muutos vaikka Tehodetoxista ja huomaa, kuinka muutos ruokkii muutosta.

Millaisia terveisiä Tehodetoxiin jo osallistuneilla on sinulle, joka vielä harkitset osallistumista!

Et tule katumaan Jos tähän lähtee tosissaan ja toimii ohjeiden mukaan niin ihan varmasti huomaa positiiviset vaikutukset jo parin päivän sisällä.

Mielestäni kannattaa, varsinkin jos ei ole aikaisempaa kokemusta. Tässä oppi aika paljon juttuja…ja ryhmähenki on kyllä ollut virtuaalisestikin tosi hyvä. On kiva lukea muiden kuulumisia ja se nostaa omaa motivaatiota.

Jos osallistut, muista sitoutua. Ilman motivaatiota ja toisinaan ilman kuvainnollista työtä ja tuskaa, olo ei parane. Lopputulos palkitsee. Hurraa!

Se on vain kaksi viikkoa! Ja sen arvoista!

2 viikossa voi saavuttaa huomattavia parannuksia omaan hyvinvointiin. Plussana painonpudotus. Ehdottomasti helpoin dieetti, jota olen kokeillut, kunnon ruokaa saa syödä tarpeeksi. Helppoa ja yksinkertaista =)

Erittäin ihana valmentaja <3, tsemppaava, ottaa ihmiset hyvin huomioon, vastaa kysymyksiin.. Hyvä paketti, suosittelen!

Matala kynnys kokeilla uudenlaista elämäntapaa, kaksi viikkoa seisoo vaikka kepin nokassa : ) Ja koska tulokset kerrankin tuntuvat nopeasti, pysyy motivaatiokin korkealla mielen lisäksi!

Ehdottoman hyvä! Hyvä ja piristävä kaksiviikkoinen! Ja jatkuu vaan…

Tervetuloa mukaan ottamaan pikainen piristysruiske keskelle vauhdilla pimenevää ja kylmenevää syksyä!


P.S. Tehodetox on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin tiketin varaaminen aurinkoon ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.