Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Elokuun suosituimmat

Niin se vaan saapui taas syksy Suomeen. Mutta tehdäänpä vielä pikainen vilkaisu loppukesään ja elokuuhun ennen kuin uppoudutaan sen syvemmälle syksyyn.

Vaikka syyskuu vei kesän mennessään niin elonkorjuuale jatkuu Paleokaupassa vielä viikon verran. Eli hops hops kaupoille, ellet ole vielä käynyt poimimassa jompaa kumpaa tai kumpaakin reseptivihkosta ostoskoriin

Elokuussa kaiveltiin arkistoista kaikenlaisia kaalireseptejä, mutta mahtui mukaan jokunen uusikin tuttavuus. Povasin kesäkurpitsapappardellelle ykköspaikkaa elokuun viiden suosituimman reseptin listalla, mutta kuinkas kävikään? Seisooko korkeimmalla pallilla kesäkurpitsapasta vai joku muu? Se selviää postausta alaspäin selaamalla ;)

Täytyy kyllä sanoa, että vähän yksitoikkoiselta näyttää elokuun lista. Pari uutta juttua, mutta muuten vanhaa tuttua huttua. Kesäkurpitsasta ja marjapuurosta on Paleokeittiön elokuu tänä vuonna tehty! Ohjeisiin jälleen otsaketta klikkaamalla.

5. Gluteeniton vispipuuro punaherukoista

Viimoselta listan sijalta löytyy jo heinäkuun listalta tuttu punaherukoista ja kvinoasta keitelty, gluteeniton marjapuuro. Hienoa, että jaksoi sinnitellä listalla vielä toisenkin kesäkuukauden, sillä tämä jos jokin on oiva (ja lempeä ;)) tapa nauttia kirpsakoita punaviinimarjoja.

4. Kesäkurpitsapappardelle tomaattikastikkeessa

Täältähän tämä, mun mielestä ihan huippu arkiruoka eli kesäkurpitsapappardelle löytyy! Ei ihan ykköseksi yltänyt, mutta listalla sentään keikutaan. Täytyy kyllä myöntää, että hieman olen sijoitukseen pettynyt. Olisi ehdottomasti ansainnut paikan korkeammalla. Koska niin helppoa ja hyvää! Kevyttäkin, jos joku muukin kuin emäntä on aloittanut pienen kesän jälkeisen kehon ja ruokavalion puhdistuksen ;)

3. Gluteeniton marjapuuro mustaherukoista

Kolmossijalla killuu uutukainen ja se toinen mainio marjapuuro, joka on valmistettu vanhalla gluteenittomalla kaavalla, mutta tällä kertaa punaherukoiden sijaan mustaherukoista. Mustaherukkapuurokin on ihan superhyvää! Enkä itse asiassa osannut päättää, jotta kumpi näistä herukkavispiksista on oma suosikkini. Tosin mustaherukoita on mukava popsia tuoreeltaan ihan sellaisenaankin. Punaisten kanssa joutuu välillä vähän irvistelemään ;)

2. Aasialainen kookoskanakeitto

Listan loppu noudattaakin jo heinäkuulta tuttua kaavaa. Toisena keikkuu edelleen kestosuosikki Aasialainen kookos-kanakeitto, joka lienee roikkunut listalla jo kokonaisen vuoden verran! Noh, eipä siinä mitään, hyvää on aasialainen soppa ja syksyn myötä alkaa emäntääkin tämä taas houkuttaa ;)

1. Uusintana tajuton kesäkurpitsavuoka

Ykkösenä tämän kesän uusintapainos toisesta Paleokeittiön ikisuosikista Tajuttomasta kesäkurpitsavuoasta. Päivitetty versio valtasi ensimmäisen sijan jo heinäkuussa, ja täällähän tämä maistuva uuniruoka killuu edelleen. Saapi nähdä viekö syksy kesäkurpitsan vai vieläkö jaksaa läpi syyskuun yleisön suosikkina sinnitellä.


Katso myös muut elokuun uudet ohjeet!

Simpsakkaa alkusyksyä Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.