Reseptit, TOP-listat, Uutiset
Jätä kommentti

Paleokeittiön suosituimmat reseptit tammikuussa

Uuden vuoden ensimmäinen kuukausi on jo elettyä elämää. Paitsi kiinalaisilla, joiden Tulikukon vuotta on takana vasta päiviä muutamia. Olisin veikannut, että Paleokeittiön tammikuun parhaat -lista olisi täyttynyt kevyistä ja superterveellisistä syötävistä, mutta toisin kävi! Konkarit valloittivat parhaat paikat myös viime kuussa.

Ruokaohjeisiin otsikkoja klikkaamalla!

5Paleoliittinen aamiaispannu

Ihan mahtavaa ja ihanaa, että Paleoliittinen aamiaispannu eli shakshuka muistutti olemassa olostaan ja teki taas paluun listalle! Ei tarvitse lähteä kotikeittiötä kauemmas brunssille kun pistää sunnuntaina shakshukat pannuun. Emännänkin pitäisi… Pitkästä aikaa.

4. Fudgemainen suklaakakku

Kakkua kansalle! Joo, kyllä listalla vähintään yksi hyvä herkku pitää olla. Tammikuussa se oli syntisen hyvä Fudgemainen suklaakakku, jonka salaisuus piilee niinkin yllättävässä ainesosassa kuin avokadossa. Ja suklaassa tietty!

3. Vuokamunakas chorizolla

Olen viime aikoina kunnostautunut munaruokien kanssa. Helpoiten munat popsii sellaisenaan, mutta eipä munaruokien valmistaminenkaan kovin työlästä ole. Palkaksi vaivasta munat maukkaammassa muodossa ja iso kasa kasviksia.

Hienoa, että chorizolla täydennetty vuokamunakas kipusi näinkin lyhyellä varoitusajalla peräti kolmannelle sijalle! Suosio on ansaittu ja täysin ymmärrettävää =)

Jos munaruoat ovat sunkin juttu, niin kannattaa tsekata myös tämä toinen viime kuun uutukainen – Espanjalainen munakas bataatista!

2. Intialainen voikana

Kärki on ja pysyy tammikuussakin! Aasialaiset maut rokkaavat edelleen. Jo marraskuussa nökötti murea Intialainen voikana kakkospallilla. Ja sieltä se löytyy edelleen, eikä edes yllätä. Kyllä intialaiset ovat maistuvan herkun kehittäneet!

1. Aasialainen kookos-kanakeitto

Kas, Aasialaista kookos-kanakeittoa tarjoillaan taas tammikuunkin korkeimmalla pallilla! Ei kai tähän muuta kuin, että good things last forever =)

Jos loppuun vielä pieni katsaus helmikuun tulevaan tarjontaan, niin ainakin KotiGourmeta on lupa odottaa mehevien hirvipullien, herukkaisen punasipulikastikkeen ja makean selleri-päärynäpyreen muodossa. Kaapissa odottaa myös muutama ylikypsä banaani, jotka olisi tarkoitus johonkin makeaan herkkuun hyödyntää.

Ystävänpäivääkin vietellään jo reilun viikon päästä. Suunnitteilla on jotain vadelmaista viime vuoden tapaan, mutta ans kattoo ny, kuinka ne suunnitelmat konkretisoituu. Ja konkretisoituessaan onnistuu ;)

Herkullista helmikuuta Sinullekin!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Seuraa Bloglovin`issaTilaa uutiskirje!Paleokauppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.