Gluteeniton, Maidoton, Makeat herkut, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Suosituimmat, TÄYSPALEO, Viljaton
Comments 2

Jämäbanaanit maistuviksi muffinsseiksi

Pöydällä pari mustaksi muuttunutta banaania. Mitähän niille tekisi? Söisikö ylikypsät JA ylimakeat mössöbanskut vai heittäisikö jo menemään…? Vai keksisikö niille vielä jotain muuta, maistuvampaa käyttöä?

Vaihtoehtoja banskujen saattamisesta maistuvampaan muotoon on monia. Niistä voi vaikka pyöräyttää banskupannareita, paistaa kookoksisia keksejä tai piilottaa banaanikakkuun. Tai sitten voi kokeille jotain uutta; pistää banaanit taikinaksi, heittää sekaan tummasuklaahippuja ja paistaa kakun sijasta maistuviksi muffinsseiksi!

Kuten kuvista arvata saattaa, niin päädyin viimeiseen vaihtoehtoon. Mustuneista banaaneista syntyi hetkessä suklaasattumin piristettyjä, maukkaita muffinsseja, joita myös perinteisen pullan purijat mutustelivat tyytyväisinä. Sopivat yhtälailla välipalaksi kuin aamukahvinkin kaveriksi, yllättävään makeanhimoon tai jopa siihen kuuluisaan pikkunälkään.

SUKLAISET BANAANIMUFFINSSIT

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.


Tämä resepti myös ladattavassa PALEOKEITTIÖN PARHAAT 25 -reseptivihkosessa.

Helpon herkullisia muffinssihetkiä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

1 kommentti

  1. Allukka says

    Ihan mahtava resepti ja ilman sokeria ja vehnäjauhoja. Lisää näitä…

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.