Pöydällä pari mustaksi muuttunutta banaania. Mitähän niille tekisi? Söisikö ylikypsät JA ylimakeat mössöbanskut vai heittäisikö jo menemään…? Vai keksisikö niille vielä jotain muuta, maistuvampaa käyttöä?

Vaihtoehtoja banskujen saattamisesta maistuvampaan muotoon on monia. Niistä voi vaikka pyöräyttää banskupannareita, paistaa kookoksisia keksejä tai piilottaa banaanikakkuun. Tai sitten voi kokeille jotain uutta; pistää banaanit taikinaksi, heittää sekaan tummasuklaahippuja ja paistaa kakun sijasta maistuviksi muffinsseiksi!
Kuten kuvista arvata saattaa, niin päädyin viimeiseen vaihtoehtoon. Mustuneista banaaneista syntyi hetkessä suklaasattumin piristettyjä, maukkaita muffinsseja, joita myös perinteisen pullan purijat mutustelivat tyytyväisinä. Sopivat yhtälailla välipalaksi kuin aamukahvinkin kaveriksi, yllättävään makeanhimoon tai jopa siihen kuuluisaan pikkunälkään.

SUKLAISET BANAANIMUFFINSSIT
Vain tilaajille
Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Helpon herkullisia muffinssihetkiä Sinulle!

Ihan mahtava resepti ja ilman sokeria ja vehnäjauhoja. Lisää näitä…
Kiitos palautteestasi, Allukka! :)))
Näitä uusia, ”terveempiä herkkuja” aina silloin tällöin tupsahtelee! Seuraavaa odotellessa voi vaikka käydä selailemassa vanhempia hyviä herkkuja. Josko sieltä jotain inspistä yli 150 ohjeen joukosta löytyisi ;)