Gluteeniton, Maidoton, Makeat herkut, Paleokeittiön Parhaat, Pähkinätön, Reseptit, Sokeriton, Suosituimmat, TÄYSPALEO, Viljaton
Comments 2

Jämäbanaanit maistuviksi muffinsseiksi

Pöydällä pari mustaksi muuttunutta banaania. Mitähän niille tekisi? Söisikö ylikypsät JA ylimakeat mössöbanskut vai heittäisikö jo menemään…? Vai keksisikö niille vielä jotain muuta, maistuvampaa käyttöä?

Vaihtoehtoja banskujen saattamisesta maistuvampaan muotoon on monia. Niistä voi vaikka pyöräyttää banskupannareita, paistaa kookoksisia keksejä tai piilottaa banaanikakkuun. Tai sitten voi kokeille jotain uutta; pistää banaanit taikinaksi, heittää sekaan tummasuklaahippuja ja paistaa kakun sijasta maistuviksi muffinsseiksi!

Kuten kuvista arvata saattaa, niin päädyin viimeiseen vaihtoehtoon. Mustuneista banaaneista syntyi hetkessä suklaasattumin piristettyjä, maukkaita muffinsseja, joita myös perinteisen pullan purijat mutustelivat tyytyväisinä. Sopivat yhtälailla välipalaksi kuin aamukahvinkin kaveriksi, yllättävään makeanhimoon tai jopa siihen kuuluisaan pikkunälkään.

SUKLAISET BANAANIMUFFINSSIT

Vain tilaajille

Avaa tilaamalla Paleokeittiön Parhaat -reseptit.

Helpon herkullisia muffinssihetkiä Sinulle!

Paleokeittiö - Terveempää ruokaa hyvällä maulla

2 Comments

  1. Allukka says

    Ihan mahtava resepti ja ilman sokeria ja vehnäjauhoja. Lisää näitä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.